Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

11" Muoti Vaalea Leukapituinen Suora Konetyötä Polkka Synteettiset Peruukit

 
Pituus: 11"
Näkyy Väri: Sama kuin kuva
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 144,00 €

Normaali hinta: 315,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 7 arvostelua)

C***e
Halusin eri ulkoasua. Aion ostaa enemmän, pidän omia tuotteita.
D****
Tämä peruukki on hämmästyttävä !! Useat ihmiset luulin oli kasvojenkohotuksen ja kertoi katsoin paljon nuorempia. Minun kampaaja jopa rakastivat sitä. Väri on kaunis ja luonnollisen näköinen ja leikkaus on upea. Vain tilasi toinen !! Sinun täytyy kokeilla tätä !!
R***n
Sain tämän värin Cappuccino ja se näyttää kauniilta! Lähes ja off musta-ruskea sekoitettu väri kuituja. Aallot ovat upeita. Se näyttää ammattimaisesti salon tyylistä hiukset. Ehdottomasti erityinen tapahtuma tyyppi peruukki. Mutta olen luultavasti käyttää sitä enimmäkseen jokapäiväiseen tavaraa. Pidän myös, että se on keskipitkä, koska se saa vähemmän kuuma ja on helpompi liikkua.
N***y
Aluksi en sekaisin PALJON! Ei siksi, että peruukki, en vain ole koskaan ollut kaunis pitkät hiukset ennen. Täysin uusi ilme minulle! Omat luonnolliset hiukset on tullut hyvin hauras, vuosien kemiallisesti käsittelemällä sitä, ovat aiheuttaneet hiukseni katkaista hirveästi. Joten annan hiukseni tauon, ja se panostaa enemmän Peruukit!
S***h
Ostin tämän Nizzan karamelli blondi siinä ja hyvin realistinen. Suuri peruukki ja erittäin seksikäs! Kukaan ei tiedä olit yllään peruukki ellet heille. En käytä oman otsatukka alas ja sekoitetaan kanssa peruukki. Se on osittain, mutta se ei ole niin havaittavissa kuin jotkut muut tätä linjaa. Rakastan sitä!
b*x
Voin rehellisesti sanoa, tämä peruukki ei näytä kuin kuvassa .... Kun toin tämän peruukki odotin tämän ihanan lyhyt pirteä bob kuten hiusten mutta sain sekaisin, että en voinut tehdä mitään kanssa. Yritin niin kovasti palata minun Christina puolelle pyyhkäisi otsatukka, mutta teit sen niin vaikeaa minulle. Et koskaan vastannut kysymyksiini ja ei halua antaa minulle palaa osoite. Sinä tarjosi minulle rahaa pitämään peruukki mutta miksi haluaisin peruukki että olen tapana käyttää. Otin sen itselleni ja lähetti peruukki takaisin osoitteen ruutuun mutta nyt minun peruukki on katkennut. En koskaan ostaa peruukki päässä taas !!
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:11" Muoti Vaalea Leukapituinen Suora Konetyötä Polkka Synteettiset Peruukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat