Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

11" Vaalea Remy-Hiusta Suora Konetyötä Korkealaatuinen Puolipitkät Peruukki

 
Pituus: 11"
Näkyy Väri:672B
Kampausten: Suora
Materiaali: Remy-Hiusta
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa Aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

kunto

Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 192,00 €

Normaali hinta: 306,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 11 arvostelua)

J***s
Rakastan tätä peruukki. Hyvä laatu pala ja näyttää hyvin luonnolliselta. Olen erittäin tyytyväinen minun ostaa ..
T*****y
Rakastan tätä peruukki. Tämä peruukki näyttää täsmälleen kuten kuvassa! Voisinpa saanut sen myyntiin vaan ll hyvät värit olivat poissa! Ehkä voin saada yksi minun muut väri jos voin katsella myyntiin! Loistava valinta!
G*****n
Sain tämän peruukki ja olen tyytyväinen! Ehkä hieman vaaleampaa kuin odotin, mutta se on erittäin söpö! Ja se näyttää hyvin luonnollista ja ehkä joidenkin muotoilu voitaisiin tehty näyttämään mallia. Kaiken erittäin onnellinen!
S********e
Tämä peruukki on ensimmäinen peruukki, ja sain hänet väri 6. Rakastan tyyli, erittäin tyylikäs ja näyttää ikään kuin laitoin paljon vaivaa hiuksiani. Saan paljon kohteliaisuuksia noin hiukseni, joka ei ole koskaan ennen tapahtunut. On haittapuoli vaikka - Löysin sen erittäin hyllyn, joten aluksi ollut ollenkaan mukavaa. 3 viikon kuluttua, hän on venytetty niin nyt sopii paremmin ja on mukava. Olen myös ostanut toisen peruukki joka on paljon paremmin sopivaksi. Toivon että oli laskenut peruukki reitin ennen, hiukseni on tulossa erittäin ohut viime vuosina. Yritin peittää puute hiukset hatut ja huivit ja hairbands. Nyt tunnen paljon enemmän normaalia, ja jopa minun hatut näyttävät paremmilta kehystetty hiukset. Kiitos IPeruukki !!
Q****a
En tosiaankaan halua ostaa peruukki niin luulin, että olin periksi. Ihana ystävä sanoi minun pitäisi ainakin kokeilla sitä ja ensimmäisellä yrityksellä ohjauksessa Coco, päätimme tämän yhden värillisenä 18. en voi sanoa, miten kiitollinen olen. Saan takaisin vanhaan minulle. Kuulostaa hullun mutta minun hiustenlähtö suoritettu minua enemmän kuin syöpä. Nyt on tämä kaunis peruukki, joka näyttää paremmalta ja on helpompi huolehtia kuin hiuksiani, ennen kuin se putosi! Kiitos kaikille lempeä ohjausta. Toivon, että saamme pitää yhteyttä aina.
t*m
Tilasin tämän peruukki muutosta. Olen iloinen menin uuden värin se on kaunis ja niin luonnollisen näköinen. Vain yksi asia parantaisi tämän peruukki ja että on oltava mono kruunu / jakaus. Kaiken kaikkiaan Rakastan tätä peruukki. Tämä on neljäs.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:11" Vaalea Remy-Hiusta Suora Konetyötä Korkealaatuinen Puolipitkät Peruukki

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat