Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

14" Täydellinen Vaalea Olkapäille Ylettyvät Suora Konetyötä Kerrostettu Synteettiset Peruukit

 
Pituus: 14"
Näkyy Väri: 14H
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 139,00 €

Normaali hinta: 270,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 4 arvostelua)

J***t
Kuukausien, olen ollut yllään lakkeja ja syövän huivit kattamaan valtava kalju paikalla takana pääni. Olin vihdoin niin lannistua että "näyttää", että olen antanut periksi ja osti peruukki. Se oli viisain hankinta olen koskaan tehnyt. Syöpä on taipumus viedä teiltä niin paljon arvokkaasti. Se vain syö sinulle vähän kerrallaan. Kuka tiesi peruukki antaisi niin paljon minun ihmisarvoa ja itsetunto takaisin minulle? !!
C*******e
Useaan otteeseen olen ovat lähestyneet naisten Julkisuudessa kertoi minulle, kuinka paljon he rakastavat minun hiukset ja kysyy, mitä salon menen. Kun kerron ihmisille, että se on peruukki he voi uskoa sitä. Rakastan tyyliin niin paljon ja helppous hoitoa, että olen harkitsee yllään tämän peruukki, vaikka minun todellinen hiukset kasvavat takaisin kemoterapian jälkeen päättyy. Todellakin toivon tätä tyyliä jatkua jonkin aikaa. Se on maalivahdin!
V******a
Otti sen pois laatikosta ja tiesin heti olin sovitettu minun väri - 56/60. Kerran ennen kuin oli päästänyt hiukset mennä luonnon ja tykkäsin. En tiedä miksi en koskaan värjätty sen takaisin punaisia. Joten nyt minulla oli tämä ihana peruukki, marssin oikealle ja ajellaan pois punaiset hiukset valkoiset juuret. Heti kun lopetan tämän tarkastelun, aion ostaa toinen aivan kuten se, niin minä olen aina yksi pukeutua kunnes hiukset kasvaa ulos. Tunnen suorastaan ​​nenäkäs ja tyylikäs. Ostin suuri. Haluan lisää tyylejä tuli suuri.
S***n
En käytä sitä, koska se auttaa, kun tarvitset hieman hissi ja sinulla ei ole aikaa käsitellä hiukset. Hiukseni on erittäin hieno ja tämä peruukki antaa minulle täyteläisyyttä Voisinpa saada omalla hiukset. Luulen aion tuoda sen minun kampaaja ja on hänen ohentua alkuun hieman, koska se on melkein liian täynnä ja se saa minut tuntemaan itsensä tajuissaan. Minä en tiedä. Ehkä sen vain minä. Pidän peruukki ja aion saada toinen tulevaisuudessa.

Lisää arvostelusi

You're reviewing:14" Täydellinen Vaalea Olkapäille Ylettyvät Suora Konetyötä Kerrostettu Synteettiset Peruukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat