Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

16" Mukava Lace Front Pinkki Laineikas Keinokuituperuukit

 
Pituus: 16"
Näkyy Väri: Sama kuin Kuva
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Lace Front

Emme voi luvata et erotu tämän pop vaaleanpunainen. Nämä klassiset kerrokset ovat kaikkea muuta kuin tavallinen. Tummat root lisää kontrastia ja saa sen näyttämään olet viettänyt tuntia salongissa johdolla. Tru2Life Heat sopiva synteettisten kuitujen voidaan tyylistä kihara tai jopa täysin suorat. Ja mukava korkki suunnittelu, voit käyttää sitä illanviettoon tai jopa koko päivän. Pinky Promise on sinulle valehtelet teki hiusten väri.

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin Aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat EI saa käyttää Keinokuituperuukit kuitu.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä shampoo synteettisiä hiukset. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla synteettisiä peruukki. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.

Toimitusaika: Ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika voi vaikuttaa.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 93,00 €

Normaali hinta: 225,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 4 arvostelua)

C*******N
Tämä on neljäs peruukki ja olen ehdottomasti rakastan tyyliä ja laatua. Se näyttää niin luonnollista ja sitä voidaan käyttää heti kättelyssä. Olen jopa mieluummin tätä peruukki pääni hiuksista peruukki. Minun täytyy pukeutua peruukki takia lääketieteellisiä kysyminunksiä ja se on niin lohdullista kun saan niin paljon hyviä kehuja "hiukseni" sekä naisia ​​että miehiä. Kukaan ei tiedä, että se on peruukki (ellei kerron heille). Jatkan tilaaminen tämä peruukki uudestaan ​​ja uudestaan, koska se saa minut tuntemaan suurta ja sopii minun tyyli ja persoonallisuus. Se on monipuolinen liikaa. Se näyttää mukavalta. Olen ajatellut yrittää toisen värin hauskaa seuraavan kerran. Ja minä olen uskollinen tämän sivuston shopper. Aina hyvä kokemus. Jatka hyvää työtä!
H*****d
Rakastan tätä peruukki niin paljon! Joka kerta pukeudun häntä saan tonnia kehuja. Hiukset tuntuu ja ulkoasu on niin luonnollista. Olen jopa oli kaksi kampaaja pyytää minua joka teki minun väri ja leikata? En voinut uskoa sitä, vaikka ammattilaisen voi kertoa se ei ole minun hiuksiisi. Rakastan sitä niin paljon ostin toinen on kuin varmuuskopioida pestä päivää tai vain olla kun yksi kuluu. Minulla on muita peruukki n En käytä liian mutta tämä on ylivoimaisesti suosikkini kaikista. Lupaan tulet rakastamaan sitä. En voi sanoa tarpeeksi suuria asioita tämä peruukki ... osta sitä et pahoillani Lupaan!
C*****o
Sallikaa minun aloittaa sanomalla Olen sata n peruukit. Tämä on minun kaikkien aikojen suosikki! Tämä sattuu olemaan toinen ostettu! Ostin yhden alunperin ja aivan rakastui häneen, joten ostin toinen eri väriä pestä päiviä tai yhtä takaisin ylös. Minulla oli kaksi erilaista kampaaja pyytää minua joka teki minun leikata ja väri. He eivät voi uskoa olin pukeutunut peruukki kunnes osoittanut sen heille. Yksi tytöistä sanoi hän tunsi typerää, että hän ei voinut kertoa olin pukeutunut peruukki. Sanoin hänelle ei hätää, se on vain todella hyvä peruukki. Rakastan sitä niin paljon että voidaan ostaa kolmas. OSTA SE!! et tule katumaan sitä!
A****y
Olen saanut vain sen tänä aamuna, ja olen jo rakastunut siihen! Se on aivan upea, väri on kohdalleen aivan kuin se näyttää verkkosivuilla. Olin ajatellut saada peruukki yli vuoden ja mielestäni ehdottomasti tehnyt oikean päätöksen. Olen vain käyttää sitä, koska minun liiallinen hiustenlähtöä kahden viiminulle vuoden aikana se sai minut masentunut ja minullenettänyt kaiken luottamukseni .... mutta tällä peruukki tunnen aivan uskomatonta. Kiitos!

Lisää arvostelusi

You're reviewing:16" Mukava Lace Front Pinkki Laineikas Keinokuituperuukit

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat