Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

18" Halpa Konetyötä Suora Otsatukka Keinokuituperuukit

 
Pituus: 18"
Näkyy Väri: 132
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 155,00 €

Normaali hinta: 368,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 7 arvostelua)

M***
Kesti noin kolme viikkoa saada se, mutta olin tietoinen ajasta etukäteen. Hiukset on niin pehmeä ja kaunis. Ei irtoaminen ollenkaan. Hyvin vähän sotkeutumista, odotettavissa suorat hiukset. Mutta niin hämmästynyt siitä, kuinka pehmeä ja hallittavissa hiukseni ovat. Tilaan toinen yksikkö todella pian. Kiitos täyteys hiukset.
R**y
sain sen tätä morning.and voi odottaa pukeutua it.so kaunis olen :), olen todella toivon muita ihmisiä, jotka haluavat keskipitkällä peruukit voi olla tällainen, se todella kannattaa ostaa.
T****a
Niin kaunis musta keskipitkän suora peruukit! Olen erittäin tyytyväinen tähän peruukki, joka oli hyvin pehmeä, yllään se tuntuu erittäin comfortable.The väri on mitä wanted.i rakastaa kaikkea jokainen details.i ostaa uudelleen, kiitos
E*****r
Tämä peruukki oli valmis kuluvat kättelyssä, ei triming tarpeen. Leikkaus ympärillä korva on täydellinen. Takaisin saada kohteliaisuuksia hiukseni aina kun menen ulos. Ihmiset haluavat tietää minne menen saada leikkaus .... voi uskoa sitä, kun kerron heille se on peruukki!
W***y
Tämä on minun ensimmäinen peruukki joten olin aivan innoissaan vastaanottaa sitä. Oma kampaamo ei tiennyt tämä oli peruukki ja kehui minua siitä. Hän ajatteli olin mennyt "Big City" ja sai uuden kampauksen. Naiset Työskentelen jokapäiväistä sanoi Katsoin 10 vuotta nuorempi. Olen ollut vain kohteliaisuuksia!
M***y
Yksi ystäväni pyysi minua näyttämään tämä hänen kampaaja näyttää hänelle leikkaus. Minun kampaaja oli niin järkyttynyt selvittää se ei ollut minun omia hiuksia. Aion tilaus enemmän peruukit varmasti, vain puhdasta huvin vuoksi. Olin menettämässä hiukset ja ajattelin pitäisi lopettaa käsittelyn sitä jonkin aikaa. Tämä on toiminut hyvin.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:18" Halpa Konetyötä Suora Otsatukka Keinokuituperuukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat