Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

22" Kullanruskea Intian Remy-Hiusta Kiharat Lace Front Suosittu Rihanna Peruukit

 
Pituus: 22"
Näkyy Väri: 33
Kampausten: Kiharat
Materiaali: Intian Remy-Hiusta
Pohja: Lace Front

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 441,00 €

Normaali hinta: 1 016,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 5 arvostelua)

J**i
Olin malttamattomina odottavat saapumista minun kohta. Olin keskusteltu yli vuoden ostamassa peruukki ja lopulta otti askeleen. En ole pahoillani! Tyyli oli suuri; Väriä kohokohtia oli hämmästyttävä. Se näytti hyvin oikeassa kättelyssä ja sovitus oli parempi kuin odotin. Olen hyvin tyytyväinen. Aion ehdottomasti ostaa toisen!
M*****a
Olen viime aikoina ollut huono hiustenleikkuun, kirjaimellisesti kampaaja vain sekosi ja razored hiukseni tapa lyhyempi kuin kuvassa näytin hänelle. Olen kirjaimellisesti näyttää hankala poika päätin joitakin peruukit til se kasvaa ulos pari tuumaa tai niin. Tilasin tämä. Tämä on suosikkini ja realistinen. Kunpa olisi tilattujen sitä hieman vaaleampi väri, mutta sen edelleen suuri peruukki. Poikaystäväni rakastaa tämä yksi minua ja väri.
C***a
Mikä kaunis peruukki !! Kiharat ovat mukavia ja pomppiva, rakkaus pituus. Wish se olisi ollut saatavilla suosikkini punainen, mutta silti näyttää hyvältä. Ystäviä, jotka tietävät pukeudun peruukit ajatellut minun todellinen hiukset oli viimein kasvanut ulos! Niin, ja minun AC kaveri kertoi minulle minun pitäisi tehdä shampoo comercials, hän sanoi hiukseni näytti hyvin terveellistä.
M****e
Sain juuri peruukki tänään, ja heti rakasti sitä !! Tämä on ensimmäinen peruukki ja olen hyvin vaikuttunut! Kesti hieman selvittää, miten tykkään käyttää sitä, mutta se todella ei näyttää luonnolliselta. Tilasin väri joidenkin tummempi ruskeat blondi, vaan peruukki on blondi erittäin kevyt kohokohtia. Se on edelleen hyvin kaunis kuitenkin. Heitin intiaanireservaatissa sanka ja se näytti täysin söpö! Kaiken kaikkiaan Rakastan tätä peruukki ja tullaan todennäköisesti kieltänyt sitä muissa väreissä lähitulevaisuudessa)
P***y
Tilasin tämän väri näkyy kuva (joka näyttää upealta kuvassa), mutta on paljon brassier todellisessa elämässä. Se ei ole huono ... Kunpa olisi voinut saada väri, joka halusin. Peruukki itsessään on aivan loistava. Sen pehmeä .. ei pahaa hajua, ja kiiltoa ollut enemmän kuin pystyin käsittelemään vauvan jauhe. En voi odottaa kuluvat tämä asia pois !!!

Lisää arvostelusi

You're reviewing:22" Kullanruskea Intian Remy-Hiusta Kiharat Lace Front Suosittu Rihanna Peruukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat