Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

24" 100% Käsinsolmittuja Laineikas Pitkät Suunniteltu Vaalea Aidot Peruukit Netistä

 
Pituus: 24"
Näkyy Väri: 14
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Remy-Hiusta
Pohja: 100% Käsinsolmittuja, Mono Päälaen, Lace Front

Edut 100% Käsinsolmittuja & Mono Päälaen & Lace Front Peruukit
Yläalueen tämä peruukki on käsi sidottuna, ja lisäksi herkkä, netto vuori. Näin varmistetaan, että se tuntuu silkki ihoa vasten, on tärkeä näkökohta, jos olet ostamassa peruukki takia koko hiustenlähtöä.

On lisäksi piirre Lace Front. Tämä on perimmäinen luonnollisen hiusraja luoden huomaamaton loppuun. Trim käyttäjän vaatimuksia, jotta se täysin yksilöllisiä teille.

Äärimmäistä mukavuutta, kaikki kehon on käsi sidottuna. Tämä luo hämmästyttävän pehmeyttä vastaan päänahan. Täydellinen, jos on hiustenlähtöä. Myös vähintään kpl saumoja, joten peruukki halata ja täyttävät pään paremman istuvuuden.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.

Toimitusaika: Ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika voi vaikuttaa.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 455,00 €

Normaali hinta: 1 017,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 10 arvostelua)

B***l
Tämä on suuri pala! Hän on täydellisyyttä pehmeä aaltoileva Nyörilliset mono alkuun! Olen etsinyt pitkään aaltoileva Wig ja tämä tarkistaa kaikki laatikot! Hyvin luonnollinen kiharat. Hyvin luonnollinen hiuskuitua, ei liian kiiltävä! Jos olet etsinyt tätä tyyliä, enää odottaa ja kokeile tätä!
A***e
Tämä oli kolmas peruukki ostaa ja minun toinen ostoksen IPeruukki. Ensinnäkin haluan sanoa koko kokemus ostoksia IPeruukki on ihana! Suuri valikoima, laadukkaita tuotteita ja tehokasta palvelua.
 
 Tämä peruukki on hämmästyttävän todellinen ja hiuksista peruukki. Tämä peruukki on hyvin arvoinen hinta ja aion saada yksi näistä toisella värillä lähitulevaisuudessa alkaen IPeruukki! Henkeäsalpaavat. Se näyttää niin todellinen oma paras ystävä ei tunnista minua heti! Hiukset linja on täydellinen! Ole hyvä ja katso kuva olen liittänyt. Hiukset linja on huomaamaton. Täyteys ja runko peruukki on täysin tasapainossa, kuinka hyvin hiukset on. Peruukki on pakattu hyvä laatikkoon. Jos ostat tämän peruukki varmasti säilytä sitä laatikossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tämä pitää peruukki täydellisesti pitkään. En edes ottaa tätä peruukki lomalla pakattu se laatikkoon. Travels kauniisti!
 
 Jos sinulla on paljon omia hiuksia voit halutessasi ostaa tätä suurikokoisia korkki. Minulla on hyvin lyhyet hiukset ja korkki vain sopii.
M*l
Tämä peruukki on greatest.The potilas asiakaspalvelu tyttö ehdotti käytän muotoiluväline alhaisella lämmöllä asetus ja se toimi hyvin! Voin ClipArt hiukset takaisin ja se näyttää silti luonnollista. Laadukkaasta peruukki on moitteeton!
N*****a
Rakastan tätä peruukki! Tuntuu pehmeältä ja kauniit hiukset shine.Quite tyytyväisiä. Kiitos, iPeruukki.
N****e
Hämmästyttävä! Tuntuu niin todellinen ja sujuvaa. Ei saa solmuja kuten useimmat hiuksista peruukit. Väri on erittäin mukava myös.
D****
Juuri saanut tämän peruukki ja pidän siitä paljon! Olen suunnittelun yllään töihin päivittäin. Se on hyvin uskottavalta, melkein näyttää oman hiuksia. :)
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:24" 100% Käsinsolmittuja Laineikas Pitkät Suunniteltu Vaalea Aidot Peruukit Netistä

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat