Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

24" Luonnollinen Konetyötä Suora Ilman Otsatukkaa Keinokuituperuukit

 
Pituus: 24"
Näkyy Väri: 1
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 125,00 €

Normaali hinta: 252,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 7 arvostelua)

F***a
Olen juuri saanut IPeruukki peruukki ja olen erittäin iloinen. Tilasin väri 22, se on kaunis sävy vaalea ja on silkkisen pehmeä. Se näyttää niin luonnollista, minä vain näyttää siltä, ​​kävelin ulos kampaajille ja tunnen niin fiksu ja luottavainen. Henkilökunta IPeruukki Peruukit ovat erittäin hyödyllisiä (nyt on ollut 4 peruukit heiltä) .I on cetainly ostoksia täällä taas.
S***l
En voi uskoa upea peruukit sain ovat se näyttää niin luonnollista ja on antanut minulle luottamusta takaisin, kun hirvittävän perming tapahtumaa, joka jätti minut kuollut hiukset ja kunnes se kasvaa takaisin aion yllään peruukit. Olen juuri tilannut minun kolmas ja ei voi odottaa käyttää niitä kiitos jälleen.
L****y
Kun En käytä sitä mennä ulos ystäväni kaikki kysyi, missä olen tehnyt hair.They eivät tunnista, että olin pukeutunut peruukki! Erittäin tyytyväinen siihen!
D*****h
Olen suuri pää ja tämä peruukki sopii minulle täydellisesti. Rakastin niin se sai minut tuntemaan itseäni! Huomautukset olen saanut ovat vahvistaneet minun riski! Omat päätelmät ovat tyyli on tulossa ja moderni. Peruukki on mukava ja näyttää luonnolliselta. Ja minä osteta enää toista joten en koskaan tarvitse huolehtia käsittelevät lastani hienot hiukset taas!
I***e
Olen ehdottomasti haluavat tyyliä tämän peruukki. Suuri elin, ja aalto. Väri 10, on tummempi kuin se näkyy kuvassa. Voit pelata osan kanssa hyvä määrä liikaa.
R*****a
Otti sen pois laatikosta ja tiesin heti olin Hyväksytty minun väri. Kerran ennen kuin oli päästänyt hiukset mennä luonnon ja tykkäsin. En tiedä miksi en koskaan värjätty sen takaisin punaisia. Joten nyt minulla oli tämä ihana peruukki, marssin oikealle ja ajellaan pois punaiset hiukset valkoiset juuret. Heti kun lopetan tämän tarkastelun, aion ostaa toinen aivan kuten se, niin minä olen aina yksi pukeutua kunnes hiukset kasvaa ulos. Tunnen suorastaan ​​nenäkäs ja tyylikäs. Ostin suuri. Haluan lisää tyylejä tuli suuri.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:24" Luonnollinen Konetyötä Suora Ilman Otsatukkaa Keinokuituperuukit

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat