Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

6" Joustavuus Lace Front Vaalea Laineikas Keinokuituperuukit

 
Pituus: 6"
Näkyy Väri: Sama kuin Kuva
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Lace Front

Erittäin kevyt, tarkkuusleikattu, täynnä pitsiä edessä, pitsi sivuosa avaamalla tulppa ovat vain muutamia monia ainutlaatuisia ominaisuuksia tämän peruukki. Ravista ja kulumista, pese ja kulumista, valmis kuluvat kättelyssä! On kuningatar monipuolisuutta. Käytä sitä sileä, piikki, käytä sitä pois kasvot, käyttää sitä etuosaa kohti ja luoda loputtomasti malleja kädet, ei harjalla tai kampa tarvita!

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin Aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat EI saa käyttää Keinokuituperuukit kuitu.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä shampoo synteettisiä hiukset. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla synteettisiä peruukki. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.

Toimitusaika: Ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika voi vaikuttaa.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 82,00 €

Normaali hinta: 219,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 4 arvostelua)

R**d
Olen iloinen ostin 2 peruukit! Tämä peruukki on poikkeuksellinen. Korkki on erittäin mukava ja tuskin tietää sen päähäni. Olen edelleen järkyttynyt, että hiukset on ihan oma pää hiukset ja se muistuttaa tyyli minulla oli ennen. Sanoisin karvojen määrä on mitä minulla oli noin 4 vuotta sitten ja sen jälkeen alkoi harvennus sairauden vuoksi. Kaiken kaikkiaan tämä peruukki hinta on minullelko helmi. Se näyttää luonnolliselta. Olen todella suuri fani tämän yrityksen. Kuten aina, tämä sivusto lähettää tilaukseni nopeasti ja toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen heihin.
E***s
Ostin ensimmäisen peruukki ja rakastui siihen. Sitten ostettu toinen varalla. Tämä peruukki oli identtinen ensimmäinen ja taas minä rakastin sitä. Joten Ostin kolmannen, ja olen erittäin tyytyväinen. Kiitos.
B***n
Sain juuri peruukit. RAKASTAN SITÄ! Se on ihana lisäksi minun peruukki kokoelma. Se on erittäin mukava, ja koko on suuri kelpaavan päätäni. Otin sen pois laatikosta, ravisteli sitä, laita se pääni ja voila! Se on erittäin kaunis. Kiitos uuden tyylin teistä!
Y***g
Täydellinen!! Paljon kehuja .... suoraan ulos laatikosta !! Aion tilata uudelleen. :)

Lisää arvostelusi

You're reviewing:6" Joustavuus Lace Front Vaalea Laineikas Keinokuituperuukit

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat