Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

6" Suunniteltu Punainen Lyhyet Suora Peruukit Netistä

 
Pituus: 6"
Näkyy Väri: 132
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Se kestää 5-7  työpäivää tuottaa peruukit tai hiustenpidennykset.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: It will take 8-12 working days to produce your wigs.
  • Monofilament Tilaus: Se kestää 15-20 työpäivää tuottaa peruukit.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Se kestää 12-15 työpäivää tuottaa peruukit.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Se kestää 12-15 työpäivää tuottaa peruukit.

Toimitusaika:Se kestää noin 2-4 päivää voit vastaanottaa kohteita.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 107,00 €

Normaali hinta: 219,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 11 arvostelua)

s***t
Erinomainen. Olen saanut niin paljon kehuja! Aikovat ostaa toisen aivan kuin se varmuuskopio, jos se menee myyntiin. Ainoa pettymys oli, että ostin sen tuntia ennen tiskien 4 heinäkuu speial. Luulin, että se oli jo erikoista, mutta tajusin maksanut normaalihinnasta. Tämä oli ensimmäinen peruukki hankinta kuten olen ollut kamppailevat hiustenlähtö johtuu perinnöllisyys ja vakavan sairauden ja lääkitys. Kiitos, että luonnollisen näköinen peruukit.
C*****e
Haluan peruukki, joka näyttää enemmän kuin minun normaali hiukset, niin ei niin paksu. Tämä peruukki näyttää luonnolliselta ja on mukava jopa meidän lämpimällä säällä.
D****d
Minulla on nyt kolme samaa peruukki. Saan lopettanut kaiken aikaa ihmiset pyytävät minulta hiukset tai väri hiukseni. Se on muuttanut elämäni oikeastaan. Olen niin paljon paremmin minun itse. Parasta tämä peruukki on, että sinun ei tarvitse tehdä mitään sille. Ravista se pois ja laita se ja se näyttää hyvältä!
B***y
Käytin sitä ensimmäistä kertaa tänään ja sai 3 kohteliaisuuksia minun uusi hiusten leikkaus. Se kelpasi minulle, joten annoin sen 5 tähteä.
A**a
Juuri tämä 20 minuuttia sitten ja jouduin kirjoittamaan siitä. En yleensä ostaa hänelle tuotemerkki, koska hyvä laatu, mutta tämä on niin paljon pehmeämpi kuin hänen tavallista peruukit. Se on niin mukava. Väri on hyvin kaunis ja luonnollinen-ostin väri mainoksen. Aion lisätä kuvan pian. Suosittelen yksi koska olen ostanut muita tyylejä hänen ja halunnut heitä hyvin paljon, mutta Rakastan tätä. Noin ostaa toinen ....
l***g
Tämä on ihana tyyli, niin luonnollinen ja ajaton. Olen kuluneet peruukit vuoksi hiustenlähtö 30 vuotta ja tämä on mukavin keskipitkät style olen löytänyt. Yritän olla rohkeampia nyt ja kokeilla eri värejä!
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:6" Suunniteltu Punainen Lyhyet Suora Peruukit Netistä

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat