Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

7" Suosittu Remy-Hiusta Suora Lace Front Polkka Velma Kelly Peruukit

 
Pituus: 7"
Näkyy Väri: 4
Kampausten: Suora
Materiaali: Remy-Hiusta
Pohja: Lace Front

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 235,00 €

Normaali hinta: 419,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 7 arvostelua)

L***t
Olen erittäin tyytyväinen minun ostaa !!! Olin hermostunut, koska Näin kerran negatiivinen kommentti youtube .... mutta mikä sai minut tuntemaan kunnossa oli Hyvä asiakaspalvelu. Olin kysynyt paljon yksityiskohtia ja useimmat kertaa hän vastasi minulle hyvin nopeasti. Päätin mennä eteenpäin. Laatu on erittäin hyvä, koska olen erittäin nirso henkilö. Se ei ollut sama kuin kuvan osoitti, sinun täytyy restyle sitä ja huolehtia siitä, mutta hiukset laatu ja tiheys siitä täydellisen. Joten olen valmis tilata uudestaan ​​:)
A**e
Etsin hyvin suora ja pitkä peruukki, joka näyttää realistiselta. Ostin tämän, se on kaunis ja mukava peruukki. Se ei ole niin kauan kuin näkyy kuvassa, mutta se tarjoaa erittäin mukava tasainen suora ilmeen.
A***s
Pidän todella tästä peruukki .. sen erittäin mairitteleva ja kaunis. Kunpa olisin ajatellut kahdesti ennen tilaamista sen värillisenä 2! tooooo tumma minulle.
M**y
Löysin verkkosivuilla ja minä ostanut tämän peruukki & se on aivan upea! Otin sen pois laatikosta ja laita se viiden minuutin kuluessa ja käveli ulos ovesta. Olen ollut nippu kohteliaisuuksia kuinka todellinen se näyttää, ja miten kaunis se on ja olen vain ollut se kaksi päivää, haha! Alapuoli osa, takana osa peruukki on vielä helppokäyttöinen säädettävä hihna niin, että henkilö voi säätää sen mukava koko heidän päänsä. Kaiken kaikkiaan tämä peruukki vaatii vähän mitään työtä, on valmis-to-go suoraan kättelyssä, näyttää todella ole väärennetty ja minä suosittelen sitä kaikille!
L***a
Sen jälkeen Chemo, hiukseni vain ei ole kasvanut takaisin. Päätin pukeutua peruukki permantly, vain tehdä itse näyttää ja tuntuu hyvältä. Se on paras päätös olen tehnyt pitkään aikaan. Jokainen, joka näkee minut kommentoi minun uusi ilme. He dont ymmärtävät sen peruukki! Yleisin kommentti saan, on "Rakasta Karva", minä myös!
S***y
Tämä peruukki on aivan uskomaton sen niin pehmeä kyllä ​​se oli hieman kiiltävä aluksi, mutta pesemällä se korjaa sen asti ja otsatukka on pelataan vähän, mutta sen niin hämmästyttävää sen ei paksu kuin useimmat peruukit ja se on eräänlainen sulka katso päihin se näyttää hyvin luonnollinen. Olen ostanut monta peruukit ja minun täytyy sanoa tämä on paras ylivoimaisesti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulee ostaa toinen peruukki hyvin pian.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:7" Suosittu Remy-Hiusta Suora Lace Front Polkka Velma Kelly Peruukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat