Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Tapoja hoitaa koko Full Lace Peruukit

24.7.2017 6.49.46

Okei, joten ostit uuden kauniin kiiltävän Full Lace Peruukit. Ja olet käyttänyt sitä viisi tai kuusi kertaa ja alkaa alkaa näyttää hieman liian kiiltävältä. On aika pestä peruukki, mutta mikä on paras tapa säilyttää persoonan ulkonäkö ja tyyli?

1. Irrota peruukki peruukkiin tai peruukkiin tai harjalla perusteellisesti ennen pesua.

 2. Täytä pesuallas lämpimällä vedellä ja lisää peruukki. -Älä käytä suljettua vettä! Liota peruukki 5 minuutin ajan pesuallasin saippuaveteen.

 3. Irrota peruukki vedestä ja nosta varovasti vettä. Laita shampoo käteen ja hiero kevyesti peruukki. Pyyhi varovasti korkin sisäpuolelta.

 4. Huuhtele shampoo ulos lämpimällä vedellä. Älä käytä kylmää vettä. Aseta peruukki Mannequinin päähän ja kiinnitä T-nastat.

 5. Kaada jotain hoitoaine käteen (noudata pulloa kohti tarkkaa määrää). Hieronta osaksi peruukki ja anna seistä 5 minuuttia. Huuhtele hyvin lämmin vesi - Älä käytä kylmää vettä. Suorita liikaa vettä varovasti.

 6. Aseta peruukki varovasti kuivaan pyyheyn ja pyyhi pyyhe kuivumaan. Laita peruukki miekkakannen päähän ilmakuivaan. Jos tarvitset kiirettä, voit puhaltaa sen kuivalla alhaalla.

 7. Puhdista hellävaraisesti peruukki. Voit tyyliä käyttää kuumavalssaimia tai kiharrettua rautaa tarranauhalla ja kevyesti hiuslakalla.

 Ja kaikki on siinä. Kuinka pestä täydellinen full lace peruukit seitsemässä helppo vaiheessa. Ei enää huolta toisen 6: n kulusta! Laitoksesi kunnossapito säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä pitämällä peruasi näyttämästä uutta.

Tapoja hoitaa koko pitsiä Peruukit

20.7.2017 11.27.32

Vaikka Full Lace Peruukit ovat luonnollisia ulkonäöltään johtuen pitsipohjasta, jotkut ovat parempia kuin muut. Edullisemmat koko pitsi-peruukit ja pitsireunat ovat tulvia markkinoille. Kuitenkin enemmän ei aina ole parempaa. Niin monet naiset, jotka rakastavat pitsiperunoita, on monia yrityksiä, jotka uhraavat laatua määrällisesti. Jos päätät saada pienempi kuin tähtien Full Lace Peruukit, on olemassa monia asioita, jotka voit tehdä, jotta se olisi luonnollisempi ulkonäkö.

Käytä kosteutta rikasta:

Kun irrotat laitteesi, on parasta käyttää lievää shampooa sen puhdistamiseksi ja käyttää kosteutta sisältävää hoitoa lisäämällä ja säilyttämällä kosteuden hiuksissa. Hyvä hoitoaine auttaa pitämään yksikön pehmeä, rapea, luonnollisen terveellisen hehkun ja lisää investointisi pitkäikäisyyttä. Yleisin kysymys on, kuinka usein sinun tulee pestä yksikkösi. Yleensä on suositeltavaa pestä hiusjärjestelmäsi joka toinen viikko.

Käsittele varovasti:

Pitsistä kehitetyt hiusjärjestelmät tunnetaan hauraaksi; Siksi sinun tulisi olla varovainen ja herkkä yritettäessä käyttää laitettasi. Lisäksi herkkää harjoittelua harjaamalla ja / tai muotoilemalla peruukseesi. On parasta välttää tekemästä mitään voimalla, kuten työntämällä tai vetämällä, mikä voi olennaisesti vahingoittaa tai tuhota laitteesi.

Käytä netissä kankaita uimassa:
Kun aiot uida, sitä on käsiteltävä varoen. Vaikka vesi ei vahingoita peruota, mutta klooria tai suolaa. Suojus peruusi on suositeltavaa uida suojaamaan sitä vedessä olevista suoloista ja kloorista. Näyttäminen huolimattomuudesta tässä tapauksessa ei vahingoita peruasi varmasti, mutta kuten he sanovat, parempi turvallinen kuin pahoillaan.

Pitsiset hiusjärjestelmät voivat muuttaa ja parantaa ulkonäköäsi kaikissa tilanteissa, mutta jatkaa yksikön käyttöä, sinun on ymmärrettävä, miten tärkeää on huolehtia siitä. Edellä mainitut vinkit auttavat sinua ylläpitämään laitetta.

Peruukkien valitseminen muuttaaksesi itsesi

17.7.2017 6.13.46

Yllään peruukki, voit täysin muuttaa itsesi, joskus jopa siihen pisteeseen, että se ei tunnistettavissa. Mistä tahansa syystä käytät sitä, olipa kyseessä hiustenlähtö tai muoti, haluat parisiisi luonnollisen tuntuman. Paras neuvoja perunan valinnassa ja sen tuntemisessa on:

1. Valitse Aitohiusperuukki. Se, että ne ovat ihmisen hiuksia ja ei synteettisiä, antavat enemmän luonnollista tunnetta.

 2. Jotta saat hyvän luonnollisen sovi, leikkaa hiuksesi hyvin lyhyeksi.

 3. On aina hyvä olla ammatillinen säätää peruukki.

 4. Jos haluat luonnollisen näköisen, valitse peruukki, joka on hyvin lähellä hiustesi väriä.

 5. Varmista, että peruukki on kiinnitetty päähän. Peruukki tuntuu luonnollisemmalta, jos se on hiuksiin sidottu.

 Useimmat ihmiset käyttävät peruukkia tyylikkäästi, joten varmista, että kun itse valita peruukki, käytät sitä mielellään. Peruukit ovat olleet ympärillä jo vuosia, ja ne ovat ikuisesti. He ovat tyylikkäitä, tyylikkäitä ja monien kuuluisten ihmisten ystäviä; Voit nähdä heidät muodin aikakauslehdissä tai käyttää vallan ja viranomaisen osoittamiseen, kuten Ison-Britannian suurissa tuomioistuimissa. Niitä käytetään jopa viihdettä varten, ja jopa peruukit lapsille tai puku peruukit.

Keinoja Hoitaa Lace Peruukki

14.7.2017 5.55.02

On erittäin tärkeää pestä Lace Peruukki, jos haluat sen pitkään ja se näyttää hyvältä, vaikka olosuhteet antavat sille pehmeän tuntuman ja hohtavan vetovoiman. Sinisilmäsi peruukki tulisi puhdistaa perusteellisesti, ja on parasta ottaa Kylpyta kerran viikossa tai kahden viikon välein liiallisen kulumisen välttämiseksi.


Ensimmäinen on, että tarvitset laajan hampaiden kampauksen ja mallinuket tai kuplaisen pitsiperunan päällä kanssasi. Sinulla on helpompi käyttää päänsiirtoa, koska ne ovat kevyitä ja peruukit voivat käyttää neulaa.

1. Ensimmäinen kampa hiusten läpi suorissa aistissa hiusten päästä ja työntyäksesi ylös, tämä poistaa tanget ja solmut.

2. Laita peruukki pesualtaan, vielä mannekiiniin ja kyllästä se lämpimällä vedellä.

. Kaada shampoo ruiskupullastasi vedellä ja suihkuttaa shampoo hiuksiin sen sijaan, että levität sitä suoraan.

4. Vedä sormet kevyesti hiusten läpi. Älä hankaa sitä yksikköön, koska se aiheuttaa sen sekoittumisen.

5. Huuhtele shampoo varovasti laitteesta asettamalla se vesivirtaan ja hieromalla sitä alaspäin kohti hiusten päitä.

Yksikkö on nyt puhdas ja on valmis ilmastointiin. Säilyttää syvähuuhtelu samaan tapaan kuin shampoo käyttämällä suihkupulloa. Anna hoitajan työskennellä hiuksille noin kymmenen minuuttia. Käytä luke lämmin vesi huuhtele hoitoaine, älä koskaan käytä kuumaa vettä. Varmista, että kaikki jäämät on poistettu huolellisesti.

Kun olet varma, että kaikki hoitoaineet on huuhdeltu, pyyhi varovasti hiukset veden poistamiseksi. Tämä on tehtävä vähitellen ja erittäin varovainen, jotta vältetään sotkeutuminen. Käytä pehmeää imukykyistä käsipyyhe tai kangas ylimääräisen veden poistamiseksi hieroen sitä varovasti hiusten läpi. Tee tämä hitaasti ja perusteellisesti varmistaaksesi, että kaikki vesi on mennyt ja et päädy karuihin.

Voit laittaa yksikön kuivaan pyyheyn kuivua sen sijaan, että ripustat sen kuivumaan. Asettelemalla se säilyttää yksikön muodon. Älä käytä hiustenkuivaajaa tai lämmönlähdettä kuivumaan peruukkiin, sillä se lämmittää laitteen vettä ja voi vahingoittaa Lace Front Peruuki. Heitä kaikki hammaslangat käyttämällä leveää hammaskampaa. Kun laitteesi on nyt kuiva, voit käyttää myös sileää rautaa tai käyristyspihdit, jotka muokata sitä haluamallasi tavalla.

Valitse peruukit Valitse kauneus

10.7.2017 5.50.44

Nykyään peruukit eivät tule pelkästään erilaisiin väreihin, vaan ne tulevat myös monissa eri tyyleissä ja pituuksissa. Se palvelee kuitenkin edelleen päivittäin tai joskus käyttää muotituotteita, mutta suosittu syy yllään peruukki olisi mukavuus. Useat peruukäytöt pysyvät samoina kuin historian aikana. Peruukkeja käytetään ensisijaisesti niillä, jotka kokevat hiustenlähtöä tai kemoterapiaa. Iso-Britanniassa ja Hongkongissa hallintovirkamiehet ja tuomarit käyttävät edelleen peruukkia, ja niitä pidetään arvovallan merkkinä.

Useimmat naiset pukeutuvat Aitohiusperuukkiin näinä vuosina, miksi he ajattelevat parempana ihmisen hiusmatkana paremmin kuin synteettistä peruota? Koska se on hyvin luonnollista, se näyttää hiuksiltaan, kun käytät ihmisen hiusperhosseoksia. Tärkeämpää on, että kuuma rauta ei saa vahingoittaa ihmisen hiuskiekkoja. Kuitenkin synteettinen peruukki hävittäjä, hiusten suoristus tai muu lämmönlähde.


Kun ostat todellisen hiusnauhan peruukki, jos et pidä hiusten koostumuksesta, voit luoda sen uudelleen. Jos ostat kiharat hiukset, rauta-tasolla ne kastuvat, koukku tulee takaisin. Ehkä hieman rennompi kuin aiemmin, voit käyttää hiuslisäkeitä, alkuperäistä kiharaa.

Aitohiusperuukkien monipuolisuus markkinoilla tänä päivänä varmistaa, että jopa vaativimmat mustat naiset löytävät täydellisen peruukin, mustat naiset, ihmisen hiuskiinnitys, monia tyylejä löytyy.

Hanki parasta käsityötaitoa ja laatua poimimalla peruukkien valikoimaa aivan oman kodin yksityisyydestä. BngHair.com tarjoaa erinomaisen valikoiman sekä haif-peruukkeita että täydellisiä peruukkeja monenlaisissa väreissä.

Real Hair Peruukit tekevät sinusta erilainen

6.7.2017 6.14.45

Naiset, jotka haluavat suuremman ja täydellisemmän ilmeen, haluavat lisätä jonkinlaista hiustenpidennystä. Yksi suosituista hiustenpidennyksistä, jotka ovat saamassa suosio naisten keskuudessa, on ihmisen hiusten peruukit. Vaikka tällaiset peruukit ovat paljon suosittuja afrikkalais-amerikkalaisen väestön keskuudessa, ne ovat myös varsin suosittuja muissa rotuissa. Koska nämä peruukit on tehty ihmisen hiuksilta, ne näyttävät luonnollisilta ja toisinaan on lähes mahdotonta erottaa toisistaan ​​luonnollinen ja Aitohiusperuukki.

 Useimmat naiset haluavat pitkät, sileät ja kauniit hiukset ja nämä peruukit antavat heille mahdollisuuden tehdä juuri niin. Nämä peruukit ovat houkuttelevia, koska ne tekevät naisista kauniimpia, naisellisempia ja lisää heidän luottamustaan ​​ja itsetuntoaan. Naisille, joilla ei ole luonnollisia pitkät hiukset, näiden peruukkien koristelu antaa heille mahdollisuuden saavuttaa täydellinen ulkoasu.

 Luonnollisiin hiuksiin verrattuna Aitohiusperuukki on erittäin helppoa. Itse asiassa ei ole välttämätöntä mennä ammattilainen hiustyyri ihmisen peruukki on asianmukaisesti hoidettu. Luonnollisten hiusten säilyttäminen edellyttää hiustartunnan käyttämistä ja kemikaalien tonnia lisäämistä. Tämä peruukki vaatii vain satunnaista kuteiden leikkausta ja hellävaraista harjausta. Hiuksiin voi silti käyttää tavallisia työkaluja, joita käytetään luonnollisten hiusten, kuten kuumavalssainten ja puhalluskuivien, hoidossa.

Synteettistä Peruukkien edut

3.7.2017 5.51.01

Synteettistä Peruukilla on useita etuja, jotka erottavat ne muista markkinoilta.

Synteettistä Peruukkia on suhteellisen helppo ylläpitää. Koska perinteinen karvapeite kestää helposti veden ollessa alttiina vedelle, peruukki voidaan säilyttää koskemattomassa kunnossa käyttämällä suositeltuja tuotteita. Jopa pesun jälkeen se säilyttää tyylinsä ja mahdollistaa suuren joustavuuden. Kun ostat synteettistä peruota, on tärkeää kysyä sellaisia ​​tarvikkeita, joita sen huolto vaatii.

 Muutama vuosi sitten peruukit olivat monille naisille kohtuutonta, tekniikan kehitys on mahdollistanut synteettisten peruukkien valmistamisen, jotka ovat halpoja ja kohtuuhintaisia, mutta silti säilyttävät niiden laadun ja valinnan. Hinnat voivat alkaa alhaiselta kuin 66 dollaria riippuen tallentaa ja tyyppi peruukki haluaa. Verrattuna todellisiin hiuksiin, synteettiset peruukit ovat paljon halvempia ja edullisempia.

Nämä ovat muutamia etuja Synteettistä Peruukilta. Toisaalta, peruuni kestää pitkään; On suositeltavaa välttää usein pesua. Tutkimukset osoittavat, että mitä enemmän sinä pese synteettinen peruukki, sitä pienemmäksi tulee laatua. Älä käytä rautaa peruusi tyyliin, se vahingoittaa sitä korroostamalla kuidut.

Edut Aitohiusperuukki

29.6.2017 5.35.03

Aitohiusperuukki tässä tukahduttamaan pelkosi. Antiikin egyptiläiset Victorian Gentry, peruukit ovat olleet kuuma hyödykkeitä. Rakkaus peruukit on totuttuihin aikaa ja hyvästä syystä myös! Ihmisen peruukit ovat täydellisiä, koska ne näyttävät todella hyvin luonnollinen. laadukkaasta tyyppisen peruukin on todella hyvä kuin muut erilaisia ​​hiuslisäkkeisiin. Aitohiusperuukki peruukit, ne ovat saatavilla runsaasti erilaisia ​​malleja ja kokoja. Varmista, että se on hyvin pehmeä niin paljon kuin mahdollista.

 

Jotkin Aitohiusperuukki

Ne ovat realistisempia

Useimmat peruukit valmistettu Kiinan ja Intian hiukset, jotka tarkoittaa, että ne ovat mustia ja suora. Voit väritä ne väristä riippuen oman mekko tai puolueen teema. Amerikkalainen hiuslisäkkeisiin ei näytä hienostunut ja upea. Amerikkalainen ja Afrikkalainen peruukit tarvitaan enemmän huolta.

 

Käytettävissä kaikenikäisille

Yksi parhaista eduista yllään luonnollinen hiuslisäke on se, että voit parantaa ulkonäköä, mitä Jumala antoi teille. Jos hiuksesi rakenne ei ole hyvä ollenkaan, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, voit helposti kasvaa pituudella luonnollinen hiusten rakenne. ei epäilystäkään, että se näyttää realistisempi ja varmasti parantaa tiheyden hiukset. on aina tärkeää, että se täydellisesti korjata päähäsi mahdollisimman paljon. Oikea fix takaa, että hiukset näyttää aidolta.

Tapoja valita Keinokuituperuukit

22.6.2017 5.46.31

Kun valitset oikean Keinokuituperuukit, sinun täytyy harkita useista eri tekijöistä, kuten tyyli, väri ja hiusten pituus, tyyppi pitsi käytetty, ja todellinen koko peruukkipohjan. Jos on aiempi hiukset, sitten peruukki kiinnitetään hiukset leikkeet voi auttaa varmempi asennuksen. Kuinka pitsi peruukki näyttää tyypillisesti tärkein ratkaiseva tekijä uutta hiuslisäke.

Tyyli ja hiusten pituus tulee vastaamaan henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä ja vaatia valittaessa tahansa peruukki synteettinen pitsi peruukit voi usein tarjota enemmän erilaisia ​​tyyli vaihtoehtoja kuin perinteinen peruukki Hieno ihokarvat kasvavat tyypillisesti hiusrajassa; .. Peruukki joka sisältää tämän tyyppisten hiusten saattaa mahdollistaa vetää hiukset päältä hämärtää välinen raja pitsi ja ihoa. Muista, että peruukit sisältäviä pidemmät hiukset saattavat vaatia enemmän huoltoa, kun taas lyhyempi tyylit vaativat yleensä vähemmän upkeep.Lace peruukit eroavat normaaleista peruukit, että karvat ovat yleensä sidottu pitsi pohja. Tämä mahdollistaa entistä luonnostaan ​​näköiset hiukset jakaus ja hiusraja, ominaisuus, joka puuttuu perinteisin peruukit. useimmat valmistajat voit käyttää Ranskan tai Sveitsin pitsi heidän hiuslisäkkeet . Ranskan pitsi on yleensä kestävämpi kuin Sveitsin pitsi, mutta se on yleensä paksumpi ja näkyvämpiä. Sveitsin pitsi on hienompaa, mutta voi repiä käsiteltynä karkeasti. Jotkut erityyppisten pitsi peruukit ovat täynnä pitsiä peruukit, custom Nyörilliset peruukit ja Nyörilliset peruukit. Myös tyyppisiä peruukit valmistettu pitsistä, joilla neitsyt hiukset liitteenä, joka sopii ihmisille, jotka haluavat täysin luonnollista, terve, käsittelemättömän näköiset hiukset. Lace peruukit valmistetaan tyypillisesti joko todellisia tai synteettisiä hiuksista ja vaihtelevat hinta riippuen siitä, missä peruukki ostetaan ja laatu hiukset liitteenä. tyyppi pitsi peruukki on myös taipumus vaikuttaa hintaan.

Useimmat pitsi peruukit on valmistettu joko todellisia tai Keinokuituperuukit joka taidokkaasti ommeltu pitsi pohja. Pohja on tyypillisesti värjätty vastaamaan hiusten väri peruukki niin, että ensi silmäyksellä, se ei yleensä ilmeistä, että hiukset ei ole luonnollinen hiusten ympärille. Nämä peruukit ovat yleensä varsin suosittuja ihmisiä, jotka kärsivät laajasta hiustenlähtö seurauksena tiettyjä sairauksia. Ne ovat yleensä kattavat laajoja alueita, päänahan, toisin laajennuksia, jotka yleensä vain tukea ulkonäkö paranee nykyisten hiukset. Monilla ihmisillä on mitata päätään, jotta voidaan määrittää sopiva koko pitsi peruukki ostaa, mutta useimmat tulevat joustava pitsi, että se voi olla hieman virhemarginaali mittaukseen.

Jotkin tiedot Lace Front Peruukit

19.6.2017 12.02.58


Pitsi Lace Front Peruukit yleensä aitoa hiuksista tai synteettisiä hiukset. Kotia pitsi edessä peruukki, ihmisten täytyy korjata materiaalien hiukset pitsi pohja käsin, ja yleensä se kestää lähes neljä viikkoa kotiin tuotetta. Valmistuksessa jokaisen peruukki liittyy poikkeuksellisia kesto ja vaivaa. Pitsi pohja on räätälöity vastaamaan pää ja hiusraja ympärille.

Nämä peruukit näyttävät hyvin aito ja luonnollinen, vain 100% sama kuin todellinen hiuksista, joten ne ovat erittäin suosittuja kiusaa miehiä ja naisia. Ne ovat kevyt ja mukava, ja ne tuotetaan profiilin mukaan oman pään. Jos kulumista peruukki Oikein, kukaan ei ymmärtää, että se on peruukki ja ole aito hiuksia. Toisin Nyörilliset peruukit, muut yhteiset peruukit eivät räätälöityjä on pitsi, joten he tekevät käyttäjän tuntuu epämukavalta jos kuluneet pitkään.

Lace Front Peruukit ovat pääasiassa jaettu kahteen luokkaan: hiuksista ja synteettisten hiusten. Hiuksista peruukit on valmistettu todellinen karva ihmisiä. Vaikka synteettiset peruukit syntyvät synteettistä kuitua, jotka ovat samanlaisia ​​luonnollisia hiuksia. Millaisen valita riippuu tilaisuudessa ja tarkoituksen.

Sivu:

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat