Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Mitä Monofilamen Peruukit?

25.5.2017 8.49.38


Jos olet käynyt sivustot eivät myy peruukit, olet luultavasti nähnyt jotkut heistä tekivät tarjouksen monofilament peruukit. Tämän tyyppinen peruukki maksaa yleensä paljon ja pidetään mukavin ja toivottavaa. Mutta mikä tekee siitä niin? Lue mitä yksikuituinen peruukki on, ja jos se olisi hyötyä teille saada yksi.

Useimmat peruukit markkinoilla ovat koneellisesti tehty ja on kankaasta korkit. Sitä vastoin monofilament peruukki korkki on valmistettu erityisestä materiaalista Kaikki mikä on hyvin ohut, lähinnä avoin ja miellyttävä koskettaa. Vuonna yksikuituinen peruukki, jokainen karva ranta ovat käsinsolmittuja korkkiin, jonka avulla se kääntää vapaammin.

Yleensä monofilament peruukit on tehty aidosta hiuksista. Monofilamentti cap vie aikaa tehdä, joten ei ole mitään mieltä tehdä huippulaatua peruukit synteettisistä materiaaleista. Lisäksi, synteettiset kuidut eivät ole yhtä kestäviä kuin luonnollisella ihmisen hiukset.

Useimmat nykyaikaiset peruukit merkintä "monofilamenttilanka peruukki" ovat itse asiassa vain osittain monofilamenttilanka. Yleensä tärkein osa peruukki, ylhäältä, on monofilamentti, kun takana on enemmän perinteisen rakentamisen. Tämä vähentää kustannuksia peruukki ja on helppo säätää teipillä välilehdet. Nämä Varmista teki peruukki sopii mukavasti oman pään eikä liukua.

Edut monofilamentin peruukit

Parasta ihmisille, joilla on hyvin vähän tai ei lainkaan hiuksia
Useimmat luonnollisen näköinen, koska oma päänahka näkyy läpi monofilamenttimateriaalista
Monofilamentti korkki on pehmeää ja sopii herkkäihoisille
Koska säikeet solmitaan yksitellen, peruukki "hengittää" ja parantaa ilmanvaihtoa
Monet peruukki suunnittelijat tarjoavat monofilamenttilanka peruukit. Peruukit Rene Pariisin ja Louis Ferre, mielestäni olemme rakkaus erittäin miellyttäväksi ja luonnon näköinen. Valitettavasti monofilamenttilanka peruukit eivät ole koskaan halpoja - He ottavat paljon aikaa tehdä. Mutta valoisaa puolta, käsi knotting tekee peruukki kestävämpi. Joten hyvää huolta, peruukki palvelee sinua useita vuosia - vaikka käytät sitä joka päivä.
Monofilamentti peruukki korkki tarjoaa paljon etuja, mutta theywill enimmäkseen ymmärtävät ihmiset, joilla on vakava hiustenlähtöön. Jos pukeutua peruukki huvin yli omat hiukset, läpinäkyvä korkki ei ole mitään eroa.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat