Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Millainen Peruukit haluaisit Valita -? 100% Käsinsolmittuja Peruukit

15.6.2017 6.45.03

Nykyään on olemassa monia peruukit että tehdään koneellisesti. Tällä tavoin, se voi säästää aikaa ja kustannuksia. Ne eivät kuitenkaan voi taata laadun. 100% Käsinsolmittuja Peruukit ehkä hyvä valita voit valita.

Keinotekoinen peittäminen hiusten kutsutaan peruukit. Peruukit ovat saatavilla kaikki koot, värejä ja tyylejä. Valinta peruukin riippuu siitä, mitä asiakas haluaa ja mikä on sopivin kyseisen henkilön. Nämä haluaa ja tarvitsee voi perustua eri taiteellinen tai tyylillisiä tarkoituksiin. Peruukit voidaan valmistaa hiuksista, hevonen hiukset, Buffalo hiukset ja synteettisiä materiaaleja. Peruukit on tullut kuuma lisävaruste muotoilu, koska monet taiteilijat, etenkin laulajat, nähdään kannata yhden päälaelleen. Peruukit ovat monien erilaisia ​​ja niiden tuotantoprosessi vaihtelee joka määrittää siten niiden laatua ja katsoa kahdella tavalla valmistuksen peruukki ;. käsin ja koneellisesti.

100% Käsinsolmittuja Peruukit liity niihin kuuluvien netto pohja hiuslisäkkeet tai lisäämällä mukautettuja muottiin hiuslisäkkeet käsin. Tämä tapa tehdä peruukit varmistaa, että peruukit tulevat ulos olevan enemmän satunnaisia ​​ilmeen. Ulkoasua valmiin peruukit tulee myös luonnollisempaa, jos tämä käytäntöä noudatetaan. Vaikka tämä prosessi johtaa parempaan peruukit, mutta se on hyvin aikaa vievää ja paljon kovaa työtä on otettava käyttöön, jotta ne. Tämä on syy, että käsin tehdyt peruukit ovat kalliimpia kuin yksi tehtävä koneellisesti . Käsityö peruukit on myös haitta, että niiden laatu riippuu taito käsityöläinen. Jos taito poikkeaa niin laatu vaihtelee, mikä voi aiheuttaa asiakkaiden tulee onneton, kun todetaan, että niiden osto on huonompilaatuista kuin toisen.

Laukut Peruukki tekevät sinusta näyttävän erilaiselta

8.6.2017 8.52.18

Muotimaailmassa jokaisen on pukeuduttava hyvin, meikki on hyvin ja hyvin sisustettu. Jos olet hyvä, sinä olet poikkeus. Joka päivä, itse asiassa tavalla, jokaisella ihmisellä, mikä tärkeintä, jokainen nainen haluaa olla eri lukuja, he haluavat toisten näkevän sen erilaisena kasvona. Nämä ihmiset menevät ostoskeskukseen nähdäkseen, ovatko uudet versiot ja kun ne ovat muotia, he vain haluavat seurata uutta muotimaailmaa.

Ihmiset voivat pukeutua erilaisiin vaatteisiin, koska he voivat pukea vaatteita ja ottaa ne pois helposti. Mutta kun on kyse kampauksesta, monet heistä ovat pettyneitä. Kyllä, he voivat mennä salonkiin muuttamaan kampauksensa, mutta he eivät voi tehdä sitä joka päivä, koska se voi vahingoittaa omia hiuksiaan, sitten on olemassa hyvä ratkaisu? Pitkähiukkojen avulla voit ratkaista tämän ongelman helposti.

Tiedät, että pitsiparit ovat ohuita pitsiä, joten kun käytät Lace Peruukki, näytät luonnolliselta. Markkinoilla on erilaisia ​​pitsiperunoita, voit valita sellaisen, joka soveltuu itsellesi henkilökohtaisen kunnon mukaan. Sinun pitäisi ottaa pään koko, kasvojen muoto, ihonväri ja pitää mielessä. Jos haluat olla tarpeeksi luonnollinen, voit valita koko pitsi peruukki, tällainen peruukki on lähes sama kuin todelliset hiukset. Ja jos luulet, että tällainen on liian kallista, voit vaihtaa pitsiparin peruukkiin. Kumpi valita vain riippuu sinusta.

Lace Peruukki saada ihanteelliset hiukset

5.6.2017 9.06.08

Hyvä pitsi Lace Peruukki jokaisesta naisesta näyttävän mahtavalta, vaikka paras tekee meistä erottuvan. Vaikeus etsimään tätä ihanteellista yksikköä ei aina ole, koska peruukki väri, hiukset tai laatu. Harvat hiustyylien muodot kasvot näyttävät paremmilta kuin toiset, kun taas jotkut itse asiassa heikentävät houkuttelevuutta. Etsi täydellinen hiusperusta, joka sopii täydellisesti kasvosi muotoon. Hiukset ovat enimmäkseen käsin kudotut silmätyyppiseen pitsiin, antamaan heille alkuperäisyyttä aivan kuten luonnolliset hiukset.

Käyttämällä pitsiparikoita oikealla tavalla voit antaa hyvän naamioinnin tavallisesta tylsästä ulkoasusta. Se on erittäin helppo käyttää, koska se tarttuu luonnolliseen hiusrajaan hyvin luonnollisella tavalla. Tarjolla on valtava valikoima lajikkeita, jotka helpottavat asiakkaiden valintaa, jotta he voivat valita sopivan pitsiperinensä ulkoasun ja kasvonsa mukaan.

Lace Peruukki voi antaa sinulle välittömän luonnollisen ilmeen, joka voi täyttää sinut luottamuksella. Hiusten peruukin paras laatu on muodostettu ihmisen hiuksista, jotka voivat olla joko käsintehtyjä tai tehdasvalmisteisia. Asiakkaat ensisijaisesti mieluummin ompeluvaatteita, jotka valmistetaan tehdas, joka on hyvälaatuista. Yleensä ei ole mahdollisuutta pettymykseen kulutuksen jälkeen. Korjaus voidaan tehdä muilla palveluilla, kuten restauroinnilla ilmaiseksi. Hiusten korjaus koskee lähinnä helppoa menettelyä ripsien ja kyyneleiden pitämiseksi pitsiperoksena. Sveitsin pitsiä pidetään vähiten havaittavina pitsiä, joka on myös haurainta. Tämä muodostaa pitsi peruukit korjata niin tärkeä ja helppo. Naiset usein lähettävät vastikään ostetut peruukkiensa korjaamiseen omasta huolimattomuudestaan, kuten ylimääräisen pitsiä hiusviivan ympärillä. Voit myös itse korjata peruukit kotona myös pitämällä tärkeitä vinkkejä mielessäsi. Esimerkiksi kyyneleiden ja pienten reikien korjaamiseksi selkeän kynsilakan käyttö alueelle voi toimia hyvin, mikä estää pitsiä edelleen takaiskuilta.

Oikean valinnan hiusten peruukkiin on otettava huomioon sen valmistusmenetelmä. Useimmat peruukit ovat tehdasvalmisteisia ja edessä pitsiä peruukit muodostuvat remy-intialaisista hiuksista. Tällainen pitsiperhonen voi yhdistää hyvin luonnollisella tavalla samaan suuntaan kuin hiukset kasvavat näyttämään todella todellisilta. Ulkonäköä ajatellen käsin tehtyjä peruukkeita ovat aitoja verrattuna tehdasvalmisteisiin. Joten tällaisia ​​peruukkeja pidetään salaisina kauneudenhoitotuotteina, tai voimme sanoa luonnollista tyyliä. Verkkosivujen mainokset tarjoavat amerikkalaisia ​​afrikkalaisia ​​naisia, joissa on tyylikkäitä peruukkeita, jotka innoittavat katsojia saamaan samat pitkät peruukit, omat peruukit ja värilliset peruukit, jotka antavat persoonalliselle ja fantastiselle ulkoasua. Alennukset ovat siellä kiinni innostunut asiakas.

Nyt päivät ihmiset haluavat parempia peruukkeja, jotka on suunnitellut kuuluisa hairstylistinen saada ammattimaisia ​​ja hienostuneita ilmeitä. Jos et halua kompromisseja niiden pituuden kanssa, älä huoli, että pitsin etuosa on heille. Se voidaan asentaa keskimääräisen karvankudoksen yhteydessä hyvän tilavuuden saavuttamiseksi. Voit käyttää sitä aina kun tarvitset, mikä mahdollistaa päänahkan hengittämisen ja silti ei ole tarpeen poistaa koko hiuspäätä.

Ostokset Keinokuituperuukitille

1.6.2017 6.34.00

Peruukkeja käytetään pääasiassa peittämään kaljuuntumista ja hiustenlähtöä. Ne ovat järjestely, joka muistuttaa todellista hiusten kasvua ja joka on helppo kuluttaa. Synteettisiä peruukkoja voidaan käyttää todellisiin tarkoituksiinsa tai ne voidaan yrittää luoda uusi ilme. Niitä käytetään muodostamaan ihminen ja luomaan muutoksen keinoja. Ihmiset, jotka ovat tekemisissä kroonisten sairauksien kanssa, jotka aiheuttavat peruuttamattomia hiustenlähtöjä, voivat myös valita synteettisten peruukkien käyttöä. On selvää, että useimmilla ihmisillä ei olisi paljon tietoa synteettisistä peruukkeista. Tästä syystä on tärkeää lukea arvosteluja, opastaa ja kuulla muita ennen synteettisen peruukin valitsemista.

Keinokuituperuukit ovat saatavilla eri hintaluokissa, pituuksissa ja tekstuureissa. On mahdollista tilata mittatilaustyönä valmistetut synteettiset peruukit, jos asiakkaat määrittävät tietyn ulkoasun. Ne ovat helposti saatavilla paikallisissa myymälöissä, kauppakeskuksissa ja verkossa. Synteettisiä peruukkeita löytyy monenlaisista väreistä. Tämä sisältää luonnolliset hiusvärit ja muut kovat värit. Tämä sisältää vaaleita sävyjä, brunetin peruukit, tummemmat Intian värit, vaaleanpunainen, punainen ja siniset synteettiset peruukit. Synteettiset peruukit ovat helppoja käyttää ja piilottaa elastisia nauhoja ja muita laitteita. Tämä luo siistin ulkoasun, joka estää muita tietämästä, että ihmiset käyttävät synteettisiä peruukkeita parantaakseen niiden ulkonäköä.

Keinokuituperuukit syntyy eri keinotekoisista materiaaleista. Näihin kuuluvat monofibre, kanakelon ja profibre synteettiset hiuslajit. Mono-kuitu synteettinen katsotaan erinomaiseksi laadukkaaksi vaihtoehdoksi. Synteettiset peruukit voivat jopa peittää luonnolliset hiukset. Valitessaan on tärkeää löytää lajike, joka näyttää luonnolliselta ja terveeltä. Synteettiset peruukit voidaan muotoilla luonnollisten hiusten tapaan. Niitä voidaan hallita hyvin ja käyttäjät voivat soveltaa geelejä ja hiusväriaineita luomaan erityisen ilmeen. On suositeltavaa noudattaa huolto-ohjeita pitkäikäisyyden lisäämiseksi. Ne voidaan pestä, kuivata ja hoitaa samoilla luonnollisilla hiuksilla.

Mitä Monofilamen Peruukit?

25.5.2017 8.49.38


Jos olet käynyt sivustot eivät myy peruukit, olet luultavasti nähnyt jotkut heistä tekivät tarjouksen monofilament peruukit. Tämän tyyppinen peruukki maksaa yleensä paljon ja pidetään mukavin ja toivottavaa. Mutta mikä tekee siitä niin? Lue mitä yksikuituinen peruukki on, ja jos se olisi hyötyä teille saada yksi.

Useimmat peruukit markkinoilla ovat koneellisesti tehty ja on kankaasta korkit. Sitä vastoin monofilament peruukki korkki on valmistettu erityisestä materiaalista Kaikki mikä on hyvin ohut, lähinnä avoin ja miellyttävä koskettaa. Vuonna yksikuituinen peruukki, jokainen karva ranta ovat käsinsolmittuja korkkiin, jonka avulla se kääntää vapaammin.

Yleensä monofilament peruukit on tehty aidosta hiuksista. Monofilamentti cap vie aikaa tehdä, joten ei ole mitään mieltä tehdä huippulaatua peruukit synteettisistä materiaaleista. Lisäksi, synteettiset kuidut eivät ole yhtä kestäviä kuin luonnollisella ihmisen hiukset.

Useimmat nykyaikaiset peruukit merkintä "monofilamenttilanka peruukki" ovat itse asiassa vain osittain monofilamenttilanka. Yleensä tärkein osa peruukki, ylhäältä, on monofilamentti, kun takana on enemmän perinteisen rakentamisen. Tämä vähentää kustannuksia peruukki ja on helppo säätää teipillä välilehdet. Nämä Varmista teki peruukki sopii mukavasti oman pään eikä liukua.

Edut monofilamentin peruukit

Parasta ihmisille, joilla on hyvin vähän tai ei lainkaan hiuksia
Useimmat luonnollisen näköinen, koska oma päänahka näkyy läpi monofilamenttimateriaalista
Monofilamentti korkki on pehmeää ja sopii herkkäihoisille
Koska säikeet solmitaan yksitellen, peruukki "hengittää" ja parantaa ilmanvaihtoa
Monet peruukki suunnittelijat tarjoavat monofilamenttilanka peruukit. Peruukit Rene Pariisin ja Louis Ferre, mielestäni olemme rakkaus erittäin miellyttäväksi ja luonnon näköinen. Valitettavasti monofilamenttilanka peruukit eivät ole koskaan halpoja - He ottavat paljon aikaa tehdä. Mutta valoisaa puolta, käsi knotting tekee peruukki kestävämpi. Joten hyvää huolta, peruukki palvelee sinua useita vuosia - vaikka käytät sitä joka päivä.
Monofilamentti peruukki korkki tarjoaa paljon etuja, mutta theywill enimmäkseen ymmärtävät ihmiset, joilla on vakava hiustenlähtöön. Jos pukeutua peruukki huvin yli omat hiukset, läpinäkyvä korkki ei ole mitään eroa.

Lace Front Peruukit - Paranna Look

22.5.2017 11.44.42

Lace Front Peruukit  ovat hiustenpidennykset peruukit; Joka on pitsiä edessä ei voidaan rajata pois, joten ei kun laittaa sen päälle se sulautuu ja näyttää omia hiuksiasi. Nyörilliset peruukit näyttää luonnolliselta ja ovat kevyempiä päähän. Koko korkki peruukki voidaan siten pitsiä. Tämän tyyppisessä peruukin voit osa hiukset millään tavalla pidit ilman mahdollisuutta ei kukaan tunnistaa olet pukeutunut peruukki.

On olemassa kahdenlaisia ​​pitsit tekivät ovat periaatteessa käyttää tällaisessa peruukki; Sveitsin pitsi on erittäin hieno ja herkkä se on havaittavissa. Ranskan pitsi on hieno ja havaittavissa, mutta se on siis vahvempi kuin Sveitsin pitsi. Pitsi voidaan värjätä vastaamaan ihon sävyä mikä lisää luonnollista ulkonäköä tämäntyyppisen peruukin.

Valmistautua laskemisesta peruukki, varmista ensin peruukki on hyvä istuvuus. Sitten leikata ylimääräinen pitsi pois edessä peruukki. Levitä liima nauhat taakse peruukki. Laittaa luonnolliset hiukset ylös sileää tai pin sen hyvin. Puhdista iho, ja jos iho on herkkä liima soveltaa ihon esteen voi ostaa samassa paikassa ostat peruukki useimmiten. Maalataan kahteen kohteeseen kolme ohutta kerrosta liimaa omaan päänahan hiusraja.

Liima kuivuu selvä, joten se on havaittavissa. Kun levittää liimaa päänahan, annat sen kuivua, kunnes se on tahmeaa, ja sitten soveltaa peruukki. Kuten haet peruukki vedät varovasti se paikalleen ja painetaan se alas liiman muutaman sekunnin, näin kaikki päin päänahan. Kun peruukki levitetään voit käyttää laaja hammastettu kampa saada mitään kiemurat pois.

Yksi olet tehnyt tämän voit muotoilla peruukki aivan kuin normaali hiukset. Voit taita sitä, punos se, kulumista ylös tehdä, tai poninhäntä. Tämä on kauneus tällaista peruukki. On monia Hollywood-tähtiä ei kulumista tällaista peruukki. Se on helppo ylläpito. Voit uida sitä, suihku sen kanssa, ja olla aktiivinen kuin haluat sen. Se voi olla kulunut enintään kolme kuukautta ennen sinun täytyy ottaa se pois ja hoitamista varten.

Peruukki täytyy olla erittäin hyvin hoidettu, ja se voi vaatia pieniä korjauksia elinkaaren aikana peruukki (jotka, jos se on kevyesti Treated kann vuotta). On itsestään korjaussarjat kaikkein pienempiä korjauksia tai ehkä ottaa peruukki korjattavaksi. Nämä peruukit voi maksaa enemmän kuin keskimääräinen peruukki, mutta ne ovat hyvin arvoinen lisäkustannuksia Kun tarkastellaan etuja.

Voit olla luonnollisen ulkonäön, teki kukaan ei voi sanoa ei ole hiuksia, ja et ylikuumentunut yllään patalakki tyyppinen peruukki, koska Pitsi hengittää. Peruukki voi helposti laittaa itse, ja olla kuluneet haluamallasi tavalla, aivan kuten omia hiuksia.

Suosituimmat tyypit naisten peruukit

18.5.2017 6.47.00

Jos olet jo alkanut etsiä peruukkasi, olet todennäköisesti törmännyt käsitteeseen "monofilament-top" peruukit. Naisten peruuken pohja voidaan valmistaa useista erilaisista materiaaleista. Monofilamentti Peruukki on erilainen materiaali materiaalina perunan ylä- tai päänahan alueella. Se on hieno sideharsoinen materiaali, joka on lihaksikas. Hiukset on kiinnitetty näkymätöntä solmitustekniikkaa käyttäen. Lopullinen vaikutus on se, että hiukset näyttävät kasvavan päänahasta. Joten, kun käytät peruukkia, voit jakaa hiuksesi millään tavalla ja se näyttää uskomattoman luonnolliselta. Lopullinen hyöty on muotoilun monipuolisuus ja hiukset, jotka näyttävät aivan kuin omasi. Mono-peruukit ovat erittäin suosittuja ja erityisen hyödyllisiä pitkäaikaisille käyttäjille.

 

Jos saat pitkän aikavälin hiustenlähtöön, kannattaa harkita muokattua naisten parikaana, joka on valmistettu 100% Aitohiusperuukki. Ei vain voit odottaa hansikas kaltainen sopii teidän tekniset, mutta todelliset hiukset voi myös tarjota sinulle muotoilu joustavuutta ja lajike, jos haluat sen. Varsinainen hoito, todellinen hiukset peruukit kestävät pidempään kuin valmis-kuitua peruukit ja oikea valinta tuotetta voi muuttaa elämänsä käyttäjälle. Todellisen hiusten peruukin hinta on yleensä hieman korkeampi (kun todelliset hiukset ovat riittämättömät) ja valmistusprosessi voi kestää useita viikkoja tai kuukausia. Kuitenkin suuri ihmisen hiukset peruukki voi paitsi parantaa fyysistä ulkonäköä, mutta myös lisätä luottamusta. Oikeat hiusvaipat ovat hyvin suosittuja niille, joilla on pitkäaikainen hiustenlähtö kunto, kuten hiustenlähtö.

Välj peruker Äkta Hår

16.5.2017 5.21.37

Innan du gör ditt beslut eller ens börja leta efter en peruk rekommenderas det att du först överväga att använda och funktion du vill att det ska fungera i ditt liv. Det finns flera typer av peruker som du kan välja mellan, men de bästa typerna av peruker är anpassadeAitohiusperuukki. De håller längre, passar bättre och behåller sin naturliga utseende mycket bättre än syntetiska peruker.

 

1. Eftersom  Aitohiusperuukk dyrare än syntetiska, på grund av sin höga kvalitet, är det första som du behöver göra för att se om du uppfyller kraven för ekonomiskt stöd Många dra full nytta av detta om de kan ;. Som Ascot fond som hjälper personer med håravfall. Om du behöver peruk av medicinska skäl som cytostatika kan du att kunna säkra en del av de medel som krävs för att köpa det från externa källor.

 

2. Titta att få information som skickas till dig med posten så att du kan förstå och fastställa kriterierna (storlek, typ av hår som används, omsorg och tillbehör) i peruk som du letar efter. Det är bra om dessa online resurser är att de kommer också att informera och ge dig råd om de färger, längder, stilar och egenskaper som hör ihop med Aitohiusperuukki som styling, behandlingar och förmåner.

 

3. Leta efter olika nätbutiker som Aitohiusperuukki se till att du bekräfta sin trovärdighet genom att läsa recensioner och vittnesmål och se vad andra kunder säger om sina erfarenheter med butiken.

 

Några av dina val kommer att bero på om du vill bära peruk för daglig eller förlängd slitage. En Aitohiusperuukki bör vara kunnig nog att hjälpa du beställer rätt människohår peruk för hur du tänker bära den.

Edut Lace Front Peruukit

11.5.2017 6.30.36

Lace Front Peruukit on kaistale pitsiä edessä, jonka avulla voit luoda luonnollinen hiusraja. Voit Osa A Nyörilliset peruukki edessä ja se näyttää sinulle jakoivat oman päänahka. Voit myös sekoittaa omia hiuksia sisään pitsi, joka luo erittäin luonnollisen ilmeen. Tämä tehdään jakaus omat hiukset, ja vastaavat osa hiukset, jossa osaa Nyörilliset peruukki. Varmista, että peruukki alkaa noin tuuman päässä hiusraja. Tämä voit sekoittaa hiukset peruukki ja luo luonnollisen ulkonäön. varmista myös vastaavat hiustesi väriä värin kanssa peruukki.

 

1. Jos sinulla on hiusten ongelmia, kuten hiustenlähtöä, Nyörilliset peruukit ovat paras vaihtoehto, ja he auttavat sinua vapauttaa huolet. Sen sijaan, että yrittää erilaisia ​​tapoja edistää hiusten kasvua, nauhat edessä peruukki on helppo ja hyödyllinen valinta. kukaan ei tiedä, että olet peruukki, koska se vain näyttää omia hiuksia. koska sen täydellinen hiusraja ja kiiltävä luonto, nämä peruukit ovat niin hyödyllisiä, jos joku on hiusten kasvua ongelma. Niitä voi käyttää jostain syystä, onko hiukset on liian ohut tai haluat piilottaa kaljuuntuminen. Nämä peruukit voi auttaa henkilöä lisäämään luottamusta, koska ne voivat auttaa häntä / häntä käsittelemään hiusten kasvua ongelmia.

 

2. Toinen hyöty näistä peruukit on, että voit värittää ne mihin tahansa värin haluat, kunhan väri voi ottelun hiusten väri. Ja kun laittaa peruukki, kukaan ei voi sanoa, että se ei ole todellinen karva .

 

3. Lace Front Peruukit ovat erittäin kestäviä ja eivät vaadi paljon huoltoa. Älä usein tai harjaa peruukki, tiedät kuinka paljon omia hiuksia tulee ulos kampaus ja harjaus ja peruukki, se ei koskaan kasvaa takaisin. asianmukaista hoitoa, nämä peruukit voi kestää jopa viisi vuotta.

 

4. Vielä yksi etu, että saat siitä yllään Nyörilliset peruukki on se voidaan suunnitella mihin tahansa kampauksen haluat, voit tehdä sen pitkä tai lyhyt, suora tai kihara, mitä haluat.

Keinokuituperuukin hoito

8.5.2017 9.28.42

Keinokuituperuukin ovat hyödyllisiä monille meistä. Joskus haluamme muotoilla hiuksiamme eri tavoin kuin tavallisesti käytämme niitä, käytämme näitä synteettisiä peruukkeja. Ne, joilla on hiusvaurioita, kuten hiustenlähtö ja enemmän, syövän tai kemoterapian takia esimerkiksi syöpään, voivat käyttää näitä synteettisiä hiusgeotteja.

 

On helppo huolehtia näistä peruukista. Sinun ei tarvitse tehdä paljon pesua, kun sinulla on tällaisia ​​peruukkia. Ne eivät ole vain halvempia kuin aitoja, mutta ne ovat myös melko helposti hoidettavissa. Huolehtimalla näihin peruukkiin, on tärkeää, että sinulla on oma shampoo peruukkiin. Tämä shampoo on erittäin hyödyllinen peruukkasi, Keinokuituperuukin.

 

Ensinnäkin, tarvitset shampoon peruukkiin. Voit ostaa tämän salongista ja jopa apteekista tai ruokakaupoista, valintamyymälöistä ehkä. Nämä ovat erityisesti muotoiltuja shampoot, joita voidaan käyttää synteettisten hiusten peruukkiin. Käyttämällä tätä synteettisten peruukkien pesu ei anna sinun tuhota niitä päivinä tai ehkä pari päivää niin helposti. Tarvitset tällaisia ​​shampooja ylläpitämään synteettisten hiusten peruukkien määrää.

 

Kun sinulla on shampoo, on aika tuoda altaan ja täyttää se vedellä, joka on kosketa ja jäähtyä lämpötilassa. Sen lisäksi, että shampoo, sinun tarvitsee myös leipomo sooda. 1 tl leipomo sooda on mitä sinun täytyy laimentaa, että altaan täynnä vettä. Kun olet lisännyt tarvitsemasi paistovalmis-soodan määrän, lisätään muutamia shampoo-korkkeja peruukkiin ja sekoita vettä, hiilihydraattia ja shampooa kokonaan, kunnes seoksesi tulee sudsoiksi ja muuttuu pehmeämmäksi.

 

Ennen pesua peruukki, sinun täytyy harjata kynät ulos ja sen ympärille ensin. Varmista, että perunan jokainen kynsi on oikaistu. Kun perunan ympärillä ei ole enää kynsiä ja haaroita, on aika upottaa peruukki liuokseen. Tee se niin, että se kestää vain minuutti ennen kuin otat peruukin uudelleen ja käytät siveltimellä peruukkia korjata sen kun se on valmis siivoamalla shampoon, paistamalla sooda ja vesiseos. Kun tämä on tehty, voit palauttaa tämän peruukseesi ja antaa sen kuivua.

 

Nyt olet valmis ottamaan huolta omasta Keinokuituperuukin. Huomaa vain, mitä on jaettu täällä.

Sivu:

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat