Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Hiustenlähtö Helppo ratkaisu

3.8.2017 6.03.05

Omien hiustenlähtökuvioiden määrittäminen ja paras hiusten korvausjärjestelmä sinulle. Olipa sitten lievä tai kohtalainen hiustenlähtö, nykypäivän hiuspalat, toukka-täyteaineet ja täydet peruukit helpottavat naisten mahdollisuuksia saada luottamusta ja päästä päivittäiseen rutiiniinsa.

Savin-asteikko osoittaa naisen hiusten menetyksen normaalisti, kun normaali hiusten tiheys etenee ohenevaan hiusten osaan kaljuun kruunuun saakka. Vaikka sekä genetiikka, elämäntyylit, ruokavalio, ikääntyminen että lääketieteelliset olosuhteet vaikuttavat hiustenlähtöön, määrittämällä kuvio ja eteneminen auttavat löytämään sopivan hiusratkaisun.

1.) Hieno tai ohut hius osassa ja edessä hiusraja:
Lisää peitto, pituus ja äänenvoimakkuus juuri siihen, missä sitä tarvitset. Synteettisistä tai Aitohiusperuukki-kuiduista täytä ylhäältä ja hiusrajalistalta näiden helposti kiinnitettävien hiuskorujen avulla, jotka sekoittuvat olemassa oleviin hiuksiin.

2.) Kohtuullinen raskaaseen hiustenlähtöön osaan, ylhäältä kruunu ja edessä hiusraja:
Tarvitsetko lisätyn alueen peruskokoa suuremmille hiustenlähtöalueille? Tilan, joka yleensä aiheutuu ruokavaliosta, ikääntymisestä, naishahmojen kaljuudesta, stressistä, sairauksista. Jokainen päällisistä kappaleista, tehostajista tai halo-kehyksen lisäyksistä mahdollistaa helpon käytön ja mukavuuden. Virheellinen ja huomaamaton sekä käyttäjälle että muille. Snap in ja pull through menetelmät tekevät näistä helpoksi valinnan Aitohiusperuukkiin raskaammille hiustenlähtöisille naisille.

3.) Raskas tai täydellinen hiustenlähtö:
Yleisimmin sairauksien, syöpäkäsittelyn, hiustenlähtöön, trauman ja muiden sairauksien vuoksi. Ihanteellinen tähän hiustenlähtöön on täysi peruukki ja päänauha hiusgeipoilla, jotka tarjoavat täydellisen kattavuuden. Sopii parhaiten naisille, joilla on herkkiä kynttilöitä, valikoima todellisia hiusgeotteja ja synteettisiä hiuskuituja, joissa on perinteinen ja monofilamenttinen ylärakenne, käsin sidottu hius, pitsireunat ja täysin säädettävät korkit.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat