Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Huolehdi Aitohiusperuukista

11.9.2017 9.04.41

Kuluttajat voivat odottaa laajan valikoiman yksittäisiä tai yhdistettyjä perusmateriaaleja, joissa on hiuksia joukossa sekoitettuja tai korostettuja sävyjä. Joten kuinka näiden todellisten hiuslukujen hoito ja pitkäikäisyys ovat verrattavissa perinteisempään, joka on ollut tähän asti saatavilla? Aitohiusperuukki, kun otetaan huomioon oikea hoito, todella kestää kauemmin kuin synteettiset peruukit. On selvää, että tällainen peruukki on yleensä kalliimpaa kuin synteettiset, valmiit peruukit. Kuluttajat voivat odottaa maksavan jopa kolme kertaa enemmän todellisista hiuksista valmistettuja peruukkeja.

Siksi on ehdottoman välttämätöntä ottaa Aitohiusperuukki mahdollisimman varovasti. Suosittelemme seuraavia menettelyjä:

Ennen pyykin perunan käyttöä käytä aina leveää hammasharjaa poistaaksesi kaikki vyötärönauhat. Näin löydät sen helpompaa levätä ja kuivata hiuksesi.

Älä koskaan käytä kuumaa vettä Aitohiusperuukkiin, sillä vaikka se ei vaikuta hiuksiin, se voi vahingoittaa perusmateriaalia tai muuttaa sen muotoa. Väsymätön vesi riittää. Puhdistustuotteet, jotka sisältävät värinpoistoominaisuuksia (joita usein esiintyy lääkkeissä käytettävistä shampoosista), tulisi välttää. Valitse ammattilainen shampoo tai tuote, jossa ei ole parabeeneja. Käännä peruukki ulos ja jätä se liota shampoon kanssa noin viiden tai kymmenen minuutin ajan. Älä hankaa tai hankaa sitä tavallisiin hiuksiin kuin tämä voisi merkitä, että menetät arvokkaita säikeitä. Huuhtele varovasti ja käytä hoitoa haluttaessa. Tämä auttaa välttää hautakiviä perunan kuivauksen aikana.

Huolehdi varovasti ylimääräisestä vedestä ja käytä pyyhkeitä kuivumaan Aitohiusperuukkiin. Jos sinulla on käytettävä puhalluskuivaajaa, aseta peruukki peruukkiin tai päähän (joka auttaa myös palauttamaan pohja-muodon), hieroa kevyesti tyyliä ja kuivaa käyttämällä jäähdytintä.

Lopuksi, kun hiukset ovat osittain tai kokonaan kuivuneet, käytä leveää hammaskampaa varovasti poistaaksesi kaikki jäljellä olevat tangot. Suosittelemme erikoisvalmisteisia tuotteita - käytämme usein Trendcon tuotteita, jos tarvitset suosituksen, mutta on muita brändivalintoja.
Investointi Aitohiusperuukkiin on suuri päätös, mutta takaamme, että se on yksi parhaista päätöksistä, joita teet koskaan. AitohiusperuukkiAitohiusperuukki tarjoaa oikean hoidon ansiosta tehokkaan, luonnollisen näköisen hiustenlähtöisen ratkaisun - puhumattakaan lukemattomista muotoilumismahdollisuuksista.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat