Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Jotkin tiedot Lace Front Peruukit

19.6.2017 12.02.58


Pitsi Lace Front Peruukit yleensä aitoa hiuksista tai synteettisiä hiukset. Kotia pitsi edessä peruukki, ihmisten täytyy korjata materiaalien hiukset pitsi pohja käsin, ja yleensä se kestää lähes neljä viikkoa kotiin tuotetta. Valmistuksessa jokaisen peruukki liittyy poikkeuksellisia kesto ja vaivaa. Pitsi pohja on räätälöity vastaamaan pää ja hiusraja ympärille.

Nämä peruukit näyttävät hyvin aito ja luonnollinen, vain 100% sama kuin todellinen hiuksista, joten ne ovat erittäin suosittuja kiusaa miehiä ja naisia. Ne ovat kevyt ja mukava, ja ne tuotetaan profiilin mukaan oman pään. Jos kulumista peruukki Oikein, kukaan ei ymmärtää, että se on peruukki ja ole aito hiuksia. Toisin Nyörilliset peruukit, muut yhteiset peruukit eivät räätälöityjä on pitsi, joten he tekevät käyttäjän tuntuu epämukavalta jos kuluneet pitkään.

Lace Front Peruukit ovat pääasiassa jaettu kahteen luokkaan: hiuksista ja synteettisten hiusten. Hiuksista peruukit on valmistettu todellinen karva ihmisiä. Vaikka synteettiset peruukit syntyvät synteettistä kuitua, jotka ovat samanlaisia ​​luonnollisia hiuksia. Millaisen valita riippuu tilaisuudessa ja tarkoituksen.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat