Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Keinoja Hoitaa Lace Peruukki

14.7.2017 5.55.02

On erittäin tärkeää pestä Lace Peruukki, jos haluat sen pitkään ja se näyttää hyvältä, vaikka olosuhteet antavat sille pehmeän tuntuman ja hohtavan vetovoiman. Sinisilmäsi peruukki tulisi puhdistaa perusteellisesti, ja on parasta ottaa Kylpyta kerran viikossa tai kahden viikon välein liiallisen kulumisen välttämiseksi.


Ensimmäinen on, että tarvitset laajan hampaiden kampauksen ja mallinuket tai kuplaisen pitsiperunan päällä kanssasi. Sinulla on helpompi käyttää päänsiirtoa, koska ne ovat kevyitä ja peruukit voivat käyttää neulaa.

1. Ensimmäinen kampa hiusten läpi suorissa aistissa hiusten päästä ja työntyäksesi ylös, tämä poistaa tanget ja solmut.

2. Laita peruukki pesualtaan, vielä mannekiiniin ja kyllästä se lämpimällä vedellä.

. Kaada shampoo ruiskupullastasi vedellä ja suihkuttaa shampoo hiuksiin sen sijaan, että levität sitä suoraan.

4. Vedä sormet kevyesti hiusten läpi. Älä hankaa sitä yksikköön, koska se aiheuttaa sen sekoittumisen.

5. Huuhtele shampoo varovasti laitteesta asettamalla se vesivirtaan ja hieromalla sitä alaspäin kohti hiusten päitä.

Yksikkö on nyt puhdas ja on valmis ilmastointiin. Säilyttää syvähuuhtelu samaan tapaan kuin shampoo käyttämällä suihkupulloa. Anna hoitajan työskennellä hiuksille noin kymmenen minuuttia. Käytä luke lämmin vesi huuhtele hoitoaine, älä koskaan käytä kuumaa vettä. Varmista, että kaikki jäämät on poistettu huolellisesti.

Kun olet varma, että kaikki hoitoaineet on huuhdeltu, pyyhi varovasti hiukset veden poistamiseksi. Tämä on tehtävä vähitellen ja erittäin varovainen, jotta vältetään sotkeutuminen. Käytä pehmeää imukykyistä käsipyyhe tai kangas ylimääräisen veden poistamiseksi hieroen sitä varovasti hiusten läpi. Tee tämä hitaasti ja perusteellisesti varmistaaksesi, että kaikki vesi on mennyt ja et päädy karuihin.

Voit laittaa yksikön kuivaan pyyheyn kuivua sen sijaan, että ripustat sen kuivumaan. Asettelemalla se säilyttää yksikön muodon. Älä käytä hiustenkuivaajaa tai lämmönlähdettä kuivumaan peruukkiin, sillä se lämmittää laitteen vettä ja voi vahingoittaa Lace Front Peruuki. Heitä kaikki hammaslangat käyttämällä leveää hammaskampaa. Kun laitteesi on nyt kuiva, voit käyttää myös sileää rautaa tai käyristyspihdit, jotka muokata sitä haluamallasi tavalla.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat