Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Keinokuituperuukin hoito

8.5.2017 9.28.42

Keinokuituperuukin ovat hyödyllisiä monille meistä. Joskus haluamme muotoilla hiuksiamme eri tavoin kuin tavallisesti käytämme niitä, käytämme näitä synteettisiä peruukkeja. Ne, joilla on hiusvaurioita, kuten hiustenlähtö ja enemmän, syövän tai kemoterapian takia esimerkiksi syöpään, voivat käyttää näitä synteettisiä hiusgeotteja.

 

On helppo huolehtia näistä peruukista. Sinun ei tarvitse tehdä paljon pesua, kun sinulla on tällaisia ​​peruukkia. Ne eivät ole vain halvempia kuin aitoja, mutta ne ovat myös melko helposti hoidettavissa. Huolehtimalla näihin peruukkiin, on tärkeää, että sinulla on oma shampoo peruukkiin. Tämä shampoo on erittäin hyödyllinen peruukkasi, Keinokuituperuukin.

 

Ensinnäkin, tarvitset shampoon peruukkiin. Voit ostaa tämän salongista ja jopa apteekista tai ruokakaupoista, valintamyymälöistä ehkä. Nämä ovat erityisesti muotoiltuja shampoot, joita voidaan käyttää synteettisten hiusten peruukkiin. Käyttämällä tätä synteettisten peruukkien pesu ei anna sinun tuhota niitä päivinä tai ehkä pari päivää niin helposti. Tarvitset tällaisia ​​shampooja ylläpitämään synteettisten hiusten peruukkien määrää.

 

Kun sinulla on shampoo, on aika tuoda altaan ja täyttää se vedellä, joka on kosketa ja jäähtyä lämpötilassa. Sen lisäksi, että shampoo, sinun tarvitsee myös leipomo sooda. 1 tl leipomo sooda on mitä sinun täytyy laimentaa, että altaan täynnä vettä. Kun olet lisännyt tarvitsemasi paistovalmis-soodan määrän, lisätään muutamia shampoo-korkkeja peruukkiin ja sekoita vettä, hiilihydraattia ja shampooa kokonaan, kunnes seoksesi tulee sudsoiksi ja muuttuu pehmeämmäksi.

 

Ennen pesua peruukki, sinun täytyy harjata kynät ulos ja sen ympärille ensin. Varmista, että perunan jokainen kynsi on oikaistu. Kun perunan ympärillä ei ole enää kynsiä ja haaroita, on aika upottaa peruukki liuokseen. Tee se niin, että se kestää vain minuutti ennen kuin otat peruukin uudelleen ja käytät siveltimellä peruukkia korjata sen kun se on valmis siivoamalla shampoon, paistamalla sooda ja vesiseos. Kun tämä on tehty, voit palauttaa tämän peruukseesi ja antaa sen kuivua.

 

Nyt olet valmis ottamaan huolta omasta Keinokuituperuukin. Huomaa vain, mitä on jaettu täällä.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat