Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Kuinka käyttää peruukkia

27.7.2017 8.40.56

Lace Front Peruukit eroavat standardin "täysi pitsi" peruukista niiden rakenteessa. Pitkällä peruukilla on vain peruukon etuosa pitsiä, kun taas peruukan pohja on tehty muista materiaaleista. Näin voit vetää hiukset takaisin ilman, että kukaan huomaa, että sinulla on peruukki, vaikka käytät harjoittelua, jos haluat oppia pukeutumaan ja pukeutumaan Lace Front Peruukit luonnollisimmalle ulkonäölle.

 

Vaihe 1

Harjaa hiuksesi pieniksi ruoteiksi tai tasoittaa hiuksesi ja peitä Full Lace Peruukit. Todellisten hiusten on oltava mahdollisimman tasainen ja huomaamaton. Käytä myös hiusneuloja, jotta kaikki löysät hiukset kiinnitettäisiin pääsi päähän ja poispäin kasvoistasi.

Vaihe 2

Käytä alkoholiin liotettua puuvillaa, joka puhdistaa ihon koko hiusrajan ympärillä. Hiero pitkin hiusrajaa otsaasi pään takaosaan.

Vaihe 3

Levitä ihosuojainta puuvillapallolla iholle koko hiusrajan alla. Aivan kuten alkoholin kanssa, käytä ihon suojainta iholle, joka on lähimpänä hiusnauhoja koko pääsi ympärillä. Anna kuivua kokonaan.

Vaihe 4

Sivele liima-aineen mukana toimitetulla harjalla. Levitä liima iholle koko hiusrajan alla. Anna sen kuivua ennen kuin laitat pitsireunan peruukkiin.

Vaihe 5

Laita peruukki hiuksiin löysäksi ponnahdusnauhaksi ennen kuin laitat peruukkiin. Tämä pitää hiukset etsivät siistiä ja välttävät vietyjä liinoja liimasi.

Vaihe 6

Kierrä peruukin etupää reunaan, kun asetat sen päähän. Aseta peruukki pään päälle, mutta älä käärittele peruukkireunoja liimalla, kunnes se on sijoitettu niin kuin haluat.

Vaihe 7

Kierrä perunan pitsireunan etureunaa hiusviivan päälle ja kiinni ihosi tartuntaan, kun peruukki on oikeassa asennossa. Paina peruukkien reunoja liimalla alkaen pään yläosasta ja siirrä sitten pään taakse ja korvien taakse.

Vaihe 8

Suunnittele hiukset haluamallasi tavalla. Paras peruukki, voit vetää hiukset ylös ratsastus-, punos- tai muulla tavalla.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat