Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Kuinka pestä Perukenkä Peruukki

19.10.2017 6.27.13

Se on erittäin merkittävä pestä Lace Peruukki, jos haluat sen pitkään ja se näyttää hyvältä, Vaikka termit antaa sille pehmeä ja hohtavan attraction.Your kannalta pitsi peruukki shoulds puhdistettava ja se on parasta tehdä kylvyt kerran viikossa tai kahden viikon välein liiallisen kulumisen välttämiseksi.


Ensimmäinen asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on mennä laatikon yläosaan parhaan peruukin saamiseksi.
1. Ensimmäinen kampaa läpi hiukset suorassa lyönnit lopusta hiukset ja käy jopa, mikä tulee poistamaan kiemurat ja solmut.

2. Laita peruukki pesualtaan, vielä mannekiiniin ja kyllästä se lämpimällä vedellä.

. Sampoasi spraypullossa vedellä ja suihkele shampoo hiuksiin sen sijaan suoraan.

4. Vedä sormet kevyesti hiusten läpi. Älä hankaa sitä yksikköön, koska se aiheuttaa sen sekoittumisen.

5. Huuhtele kevyesti shampoo laitteesta sijoittamalla se juoksevassa vedessä ja tahnaa alas kohti Kohti latvoja.

Olet nyt valmis käyttämään. Säilytä, syötä syväpesuainetta samalla tavalla kuin shampoo ruiskupullolla. Anna hoitajan työskennellä hiuksille noin kymmenen minuuttia. Käytä luke lämmin vesi huuhtele hoitoaine pois, älä koskaan käytä kuumaa vettä. Varmista, että kaikki jäämät on poistettu huolellisesti.

Kun olet varma, että kaikki hoitoaineet on huuhdeltu, pyyhi varovasti hiukset veden poistamiseksi. Tämä on tehtävä vähitellen ja erittäin varovainen, jotta vältetään sotkeutuminen. Käytä pehmeää hankausta hiusten läpi. Tee tämä hitaasti ja huolellisesti, jotta kaikki vesi on mennyt ja et päädy takkuinen moppi hiukset.

Voit asettaa yksikön kuivumaan. Asettelemalla se säilyttää yksikön muodon. Älä käytä hiustenkuivaajaa tai lämpöä kuivumaan peruukkiin, koska se kuumentaa laitteen vettä ja voi vahingoittaa lace front Peruukk. Harjaa kaikki hammaslangat käyttämällä leveää hammasharjaa. Kun laite on nyt kuiva, voit käyttää silitysraudan aussi kultaa käherryssakset tyyli sen haluamallasi tavalla.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat