Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Lace Front Peruukit on oikea valinta

1.9.2017 12.55.20

Jotkut ihmiset yleensä käyttävät Parykia peittämään kalpeita paikkoja, lähinnä joidenkin lääketieteellisten olosuhteiden vuoksi. Muut ihmiset käyttävät myös peruukkia muotivaatimuksina tai keinona ilmaista itseään.

Pitsiseisöissä perusperiaate on, että mitä enemmän peräsin etuosaan kiinnitetty pitsi, sitä luonnollisempi peruukki näyttää. Tästä periaatteesta johtuen Lace Front Peruk on pohjimmiltaan tehty pitsiä pitkin hiusrajaa pitkin, vaikka kaulanauhassa voi olla myös pitsiä. Sellaisena voi olla pitsireuna peruukki korkeassa ratsastuksessa ilman, että annetaan pois se, että olet todella pukeutunut peruukkiin.

Laukun etupuolen Peruukit on valmistettu paksuisella pitsipohjalla, joka voi olla kooltaan vain muutama tuumaa, vaikka ajoittain pohja voi kattaa myös puolet peruukon etupuolesta. Syy siihen, miksi pitsiparin peruukit näyttävät luonnollisilta etenkin etupuolelta, koska käytetyn pitsi on lähes näkymätön.

Jos haluat käyttää Lace Front Peruukit, sinun on vain käytettävä pieni määrä liimaa pään yläpuolella hiusviivan päällä. Voit myös halutessasi käyttää bobby-nastoja tai leikekampaita liimojen sijasta. Valinta riippuu siitä kuinka kauan haluat käyttää peruasi. Siksi, jos aiot poistaa oman peruasi jokaisen käytön jälkeen, voit käyttää bobby-nastoja tai leikekampaita. Jos kuitenkin haluat maksimoida peruukin pidon pään päällä, voit käyttää liimoja. Jos ja kun päätät käyttää liimoja, sinun on ensin varmistettava, että otsaasi ei ole öljyä ja likaa. Näin liima kiinnittyy paljon paremmin. Sinun on myös oltava varovainen siitä, että jotkut hiuslangat liimataan liimalla. Näin ollen on parasta sitoa hiukset tai pitää se kiinni ennen kuin laitat ne pään päälle. Mutta kun käytät pitsiparin peruota ensimmäistä kertaa, sinun on luotava hiusviiva. Tämä voidaan tehdä leikkaamalla pieniä määriä pitsiä. Suositeltavin hiusraja on sellainen, jossa sormesi sopivat sen ja kulmakarvojen väliin. Lisäleima voidaan asettaa leikkuun hiusrajaan sen varmistamiseksi, että se pysyy päässänne. Vain olla varma, että mitään liimaa, ei väliä kuinka pieni määrä, on näkyvissä päähäsi.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat