Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Lace Front peruukit ovat nyt suosittuja

18.9.2017 6.26.00

Lace Front Peruukit ovat parempia, koska niillä on näkymätön hiusraja, katsella videota yksityiskohtiin. Käytettäessä oikein lopputulos on huomaamaton hiusraja, joka antaa illuusion siitä, että peruukki on todella kasvanut omasta päästään. Kukaan ei tiedä, että sinulla on peruukki, ellet kerro niistä! Ja vaikka kerrot heille ... he eivät usko sitä, ennen kuin annat heidän koskettaa sitä!


Lace Front peruukit ovat yleensä kevyempiä ja paljon mukavampia kuin tavallinen peruukki. Sinulla on yleensä enemmän monipuolisuutta muotoilla sitä eri tavoin, mikä myös lisää uskottavuutta ja luonnollista ulkoasua!

Lace Front peruukit ovat myös erinomainen ratkaisu ihmisille, jotka kärsivät ennenaikainen kaljuuntuminen, hiustenlähtö, hiusten oheneminen tai hiustenlähtö kemoterapian tai muiden lääketieteellisten syiden takia. Kuitenkin peruukit eivät ole enää vain hiustenlähtöä! Peruukki on kasvava trendi yksinkertaisesti muuttaa ulkoasua. Riippumatta siitä, mitä haluaa, jos haluaa peruukki, jos haluat luonnollisen ilmeen, joka antaa sinulle rajoittamattoman muotoilun vaihtoehtoja .... Pitsiperus on vastauksesi!

Joten miten täsmälleen on valmistettu lace front peruukki? Lace-rintamilla on peruukki, jolla on pieni silkkipyyhkäinen paneeli peruukin etuosaan kiinnitetyn päähän. Hiusnauhat on ommeltu käsin pitsireikien reikiin. Muut peruukki on valmistettu vahvemmasta materiaalista, joka ei repäise yhtä helposti kuin pitsi. Pitsiset peruukit ovat hyvin yksinkertaisia, koska ne ovat joustavia ja peittävät koko päänahan luonnollisen näköisen hiustyylin. Valmis tuote antaa illuusion saumattomalle hiusrajalle.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat