Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Lace Front Peruukit - Paranna Look

22.5.2017 11.44.42

Lace Front Peruukit  ovat hiustenpidennykset peruukit; Joka on pitsiä edessä ei voidaan rajata pois, joten ei kun laittaa sen päälle se sulautuu ja näyttää omia hiuksiasi. Nyörilliset peruukit näyttää luonnolliselta ja ovat kevyempiä päähän. Koko korkki peruukki voidaan siten pitsiä. Tämän tyyppisessä peruukin voit osa hiukset millään tavalla pidit ilman mahdollisuutta ei kukaan tunnistaa olet pukeutunut peruukki.

On olemassa kahdenlaisia ​​pitsit tekivät ovat periaatteessa käyttää tällaisessa peruukki; Sveitsin pitsi on erittäin hieno ja herkkä se on havaittavissa. Ranskan pitsi on hieno ja havaittavissa, mutta se on siis vahvempi kuin Sveitsin pitsi. Pitsi voidaan värjätä vastaamaan ihon sävyä mikä lisää luonnollista ulkonäköä tämäntyyppisen peruukin.

Valmistautua laskemisesta peruukki, varmista ensin peruukki on hyvä istuvuus. Sitten leikata ylimääräinen pitsi pois edessä peruukki. Levitä liima nauhat taakse peruukki. Laittaa luonnolliset hiukset ylös sileää tai pin sen hyvin. Puhdista iho, ja jos iho on herkkä liima soveltaa ihon esteen voi ostaa samassa paikassa ostat peruukki useimmiten. Maalataan kahteen kohteeseen kolme ohutta kerrosta liimaa omaan päänahan hiusraja.

Liima kuivuu selvä, joten se on havaittavissa. Kun levittää liimaa päänahan, annat sen kuivua, kunnes se on tahmeaa, ja sitten soveltaa peruukki. Kuten haet peruukki vedät varovasti se paikalleen ja painetaan se alas liiman muutaman sekunnin, näin kaikki päin päänahan. Kun peruukki levitetään voit käyttää laaja hammastettu kampa saada mitään kiemurat pois.

Yksi olet tehnyt tämän voit muotoilla peruukki aivan kuin normaali hiukset. Voit taita sitä, punos se, kulumista ylös tehdä, tai poninhäntä. Tämä on kauneus tällaista peruukki. On monia Hollywood-tähtiä ei kulumista tällaista peruukki. Se on helppo ylläpito. Voit uida sitä, suihku sen kanssa, ja olla aktiivinen kuin haluat sen. Se voi olla kulunut enintään kolme kuukautta ennen sinun täytyy ottaa se pois ja hoitamista varten.

Peruukki täytyy olla erittäin hyvin hoidettu, ja se voi vaatia pieniä korjauksia elinkaaren aikana peruukki (jotka, jos se on kevyesti Treated kann vuotta). On itsestään korjaussarjat kaikkein pienempiä korjauksia tai ehkä ottaa peruukki korjattavaksi. Nämä peruukit voi maksaa enemmän kuin keskimääräinen peruukki, mutta ne ovat hyvin arvoinen lisäkustannuksia Kun tarkastellaan etuja.

Voit olla luonnollisen ulkonäön, teki kukaan ei voi sanoa ei ole hiuksia, ja et ylikuumentunut yllään patalakki tyyppinen peruukki, koska Pitsi hengittää. Peruukki voi helposti laittaa itse, ja olla kuluneet haluamallasi tavalla, aivan kuten omia hiuksia.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat