Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Mikä on Monofilamenttilanka Peruukki?

23.2.2017 4.14.01

Olipa syy yllään peruukki, olipa se naamioida kaljuuntuminen, erityistä tilaisuutta tai muodin, käyttäjän toivoo peruukki näyttää yhtä luonnollista ja aitona. Tätä tavoite mielessä Monofilamenttilanka Peruukki voi olla paras vaihtoehto. On monia syitä, miksi nämä peruukit ovat realistisen näköisiä kaikki peruukit.

Ensin pois Monofilamenttilanka Peruukki korkki on valmistettu lähes läpinäkyvä nailonverkkoa vastakohtana kangas materiaali, joka voi ärsyttää herkkää ihoa. Sen lisäksi, että korkki on suuri erittäin herkkä hiuspohja on se läpinäkyvyyttä joka tekee korkki ottamaan väri päänahan käyttäjän luonnollisen ilmeen.

Seuraavaksi karvat on Monofilamenttilanka Peruukki erikseen käsin solmitut nylon mesh. Tämä on verrattavissa luonnon hiukset, jossa jokainen lohkon erikseen kasvaa. Tämä ominaisuus Monofilamenttilanka Peruukki ei määrätä ainoastaan ​​realistisempi katsoa, ​​mutta myös vaihtoehtoja, joita muut peruukki tyyppejä ei ole. Kanssa Monofilamenttilanka Peruukki voi harjata ja osa hiukset mihin tahansa suuntaan, koska yksittäin sidottuna karvat voi kääntyä mihin suuntaan tahansa. Monofilamenttilanka Peruukit voi tulla monenlaisia ​​tyylejä ja värejä sekä koostua Synteettistä tai Aidoista Hiuksista.

Klo iPeruukki.com voit lukea kaikki erityyppiset Monofilamenttilanka Peruukit ja mahdollisuuksia ennen kuin alkaa selata kaunis kokoelma, joka on käytettävissä. Yksikuitulankaa Peruukit ovat taatusti edulliseen hintaan lisäksi ottaa takaa, toimitus monofilamenttilanka lajikkeita.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat