Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Miksi ei valita Aitohiusperuukkia

17.1.2018 5.09.29

Aitohiusperuukki on tunnetusti uskomattoman luonnollisen näköinen ja tarjoaa käyttäjälle ainutlaatuisen mukavuuden ja monipuolisuuden. Aitohiusperuukki toimitetaan usein leikkaamattomana - mikä tarkoittaa, että voit valita, miten haluat hiukset muotoillut ja värilliset.


Hyvän todellisen hiusten peruukkiin käytettävän hiuksen tulee olla eettisesti hankittu ja 100% ihmisen hius, ei siis todellisten hiusten ja synteettikuitujen sekoitus. Kuten olette odottaneet, todelliset hiukset ovat korkealla, joten todellisen hiusten peruukin hinta on suurempi kuin kuituparia. Kuitenkin pluspuoli, todellinen hiukset peruukin kestää kauemmin kuin kuitu peruukki - joskus jopa 2 vuotta. Jos pidät hiusten muotoilun joka päivä ja luodessasi erilaisia ​​ulkoasuja, todellinen hiusperusta sopisi tarpeisiisi. (Hiukset voivat yleensä kestää kuumia laitteita puhalluskuivaukseen, käpristykseen tai oikaisuun, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa valmistajan ohjeet.) Koska niiden luonnollinen ulkonäkö, kestävä laatu ja kustannukset, todelliset hiuskiinnit sopivat erittäin hyvin pitkäaikaiseen hiuksiin menetys.


Aitohiusperuukki-mittatilaustyönä voi olla entistä monipuolisempaa, koska perusmateriaaleja voidaan luoda erityisominaisuuksilla, esim. silikoninauhoja, jotka tarjoavat lisää turvallisuutta. Mukautetut peruukit on asennettu tarkkaan mittauksiin. Ei vain, että peruukki sopii kuin käsine ja toistaa luonnollisen, halutun tyylinsä, se voi myös olla elämää muovaavana luottamuksen kasvaessa.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat