Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Miten Hankkia Ensimmäinen Peruukki

28.8.2017 9.08.06

Mitä sinulla on päälläsi?
Tämä on hyvin tärkeää. Kerran ja uudestaan ​​sanon, että peruukki ei ota huomion pois uuteen upouusiasi. Pyydä yhtä ystävistäsi tai lähetä minulle kuva siitä, mitä olet koonnut ja kerron totuuden! En väitä olevan asiantuntija, mutta minä välitän itseäni ja muita. Ja kyllä ​​minä käytän peruukkia ja hiustenpidennyksiä joskus.

Kuinka paljon haluat käyttää?
Uskokaa minua, kalliimpi peruukki ei aina tarkoita parempaa. Jos haluat käyttää paljon rahaa ja se tekee sinusta tuntuu hyvältä kaikin keinoin eteenpäin. Mutta rehellisesti, siellä on paljon hyviä peruukit ja hiustenpidennykset siellä kohtuulliseen hintaan. Olen Seattlen alueella ja luetan suosikkipaikkani pyynnöstäsi.

Peruukit tulevat eri hiustyypeille, joista kaksi yleisintä ovat synteettiset tai ihmisen hiukset. Keinokuituperuukit koostuvat useista eri tekokuituisista synteettisistä kuiduista, kuten nailonista, dynelistä ja asetaatista muutamiin. Aitohiusperuukki on todella tehty ihmisen hiuksista. Aitohiusperuukille valitaan hienoimmat terveimmät hiukset.

Kun olet päättänyt, minkälainen peruukki haluat ostaa, on nyt aika päättää perunan tyylistä, väristä ja pituudesta. Tämä on paikka, johon listasi tulee. Haluat ehkä pitkän suoraisen peruukin tai haluat mennä jotain lyhyt ja kihara. On erittäin tärkeää, että perunan tyyli sopii kasvosi muotoon. Jos sinulla on esimerkiksi pitkä kasvot, et halua pitkää suoraa peruota. Se saattaisi kasvojesi näyttää vielä pidemmältä. Jos sinulla on pyöreä puoli, sinun ei pidä käyttää lyhyttä suoraa tyyliä. Tämä voi kasvattaa kasvojesi täyttä ja rasvaa.

Tämä on hyvin tärkeää; Kokeile peruukki kaupassa. Kauppaopettajat ovat yleensä hyviä, kun yrittäkää kokeilla muutamia peruukkeja ennen kuin teet ostoksesi. Fake pää että peruukki istuu ei näytä mitään kuin sinä, joten yritä peruukki. On hyvä ostaa peruukki, jonka voi ottaa mukaan, kun ostat peruukkiasi. Peruukko myyjä todennäköisesti pyytää sinua ostamaan joka tapauksessa. Olen törmännyt muutamiin, joiden avulla sinulla on yksi mutta ei kovin paljon. Lopuksi, monet peruukkipaikat vaikeuttavat peruukkien palauttamista, joten varmista, että olet valinnut haluamasi peruukkeen ennen kuin luovutat kovalla työllä ansaitut rahat.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat