Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Tapoja hoitaa koko Full Lace Peruukit

24.7.2017 6.49.46

Okei, joten ostit uuden kauniin kiiltävän Full Lace Peruukit. Ja olet käyttänyt sitä viisi tai kuusi kertaa ja alkaa alkaa näyttää hieman liian kiiltävältä. On aika pestä peruukki, mutta mikä on paras tapa säilyttää persoonan ulkonäkö ja tyyli?

1. Irrota peruukki peruukkiin tai peruukkiin tai harjalla perusteellisesti ennen pesua.

 2. Täytä pesuallas lämpimällä vedellä ja lisää peruukki. -Älä käytä suljettua vettä! Liota peruukki 5 minuutin ajan pesuallasin saippuaveteen.

 3. Irrota peruukki vedestä ja nosta varovasti vettä. Laita shampoo käteen ja hiero kevyesti peruukki. Pyyhi varovasti korkin sisäpuolelta.

 4. Huuhtele shampoo ulos lämpimällä vedellä. Älä käytä kylmää vettä. Aseta peruukki Mannequinin päähän ja kiinnitä T-nastat.

 5. Kaada jotain hoitoaine käteen (noudata pulloa kohti tarkkaa määrää). Hieronta osaksi peruukki ja anna seistä 5 minuuttia. Huuhtele hyvin lämmin vesi - Älä käytä kylmää vettä. Suorita liikaa vettä varovasti.

 6. Aseta peruukki varovasti kuivaan pyyheyn ja pyyhi pyyhe kuivumaan. Laita peruukki miekkakannen päähän ilmakuivaan. Jos tarvitset kiirettä, voit puhaltaa sen kuivalla alhaalla.

 7. Puhdista hellävaraisesti peruukki. Voit tyyliä käyttää kuumavalssaimia tai kiharrettua rautaa tarranauhalla ja kevyesti hiuslakalla.

 Ja kaikki on siinä. Kuinka pestä täydellinen full lace peruukit seitsemässä helppo vaiheessa. Ei enää huolta toisen 6: n kulusta! Laitoksesi kunnossapito säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä pitämällä peruasi näyttämästä uutta.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat