Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Tapoja hoitaa koko pitsiä Peruukit

20.7.2017 11.27.32

Vaikka Full Lace Peruukit ovat luonnollisia ulkonäöltään johtuen pitsipohjasta, jotkut ovat parempia kuin muut. Edullisemmat koko pitsi-peruukit ja pitsireunat ovat tulvia markkinoille. Kuitenkin enemmän ei aina ole parempaa. Niin monet naiset, jotka rakastavat pitsiperunoita, on monia yrityksiä, jotka uhraavat laatua määrällisesti. Jos päätät saada pienempi kuin tähtien Full Lace Peruukit, on olemassa monia asioita, jotka voit tehdä, jotta se olisi luonnollisempi ulkonäkö.

Käytä kosteutta rikasta:

Kun irrotat laitteesi, on parasta käyttää lievää shampooa sen puhdistamiseksi ja käyttää kosteutta sisältävää hoitoa lisäämällä ja säilyttämällä kosteuden hiuksissa. Hyvä hoitoaine auttaa pitämään yksikön pehmeä, rapea, luonnollisen terveellisen hehkun ja lisää investointisi pitkäikäisyyttä. Yleisin kysymys on, kuinka usein sinun tulee pestä yksikkösi. Yleensä on suositeltavaa pestä hiusjärjestelmäsi joka toinen viikko.

Käsittele varovasti:

Pitsistä kehitetyt hiusjärjestelmät tunnetaan hauraaksi; Siksi sinun tulisi olla varovainen ja herkkä yritettäessä käyttää laitettasi. Lisäksi herkkää harjoittelua harjaamalla ja / tai muotoilemalla peruukseesi. On parasta välttää tekemästä mitään voimalla, kuten työntämällä tai vetämällä, mikä voi olennaisesti vahingoittaa tai tuhota laitteesi.

Käytä netissä kankaita uimassa:
Kun aiot uida, sitä on käsiteltävä varoen. Vaikka vesi ei vahingoita peruota, mutta klooria tai suolaa. Suojus peruusi on suositeltavaa uida suojaamaan sitä vedessä olevista suoloista ja kloorista. Näyttäminen huolimattomuudesta tässä tapauksessa ei vahingoita peruasi varmasti, mutta kuten he sanovat, parempi turvallinen kuin pahoillaan.

Pitsiset hiusjärjestelmät voivat muuttaa ja parantaa ulkonäköäsi kaikissa tilanteissa, mutta jatkaa yksikön käyttöä, sinun on ymmärrettävä, miten tärkeää on huolehtia siitä. Edellä mainitut vinkit auttavat sinua ylläpitämään laitetta.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat