Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Tapoja valita Keinokuituperuukit

22.6.2017 5.46.31

Kun valitset oikean Keinokuituperuukit, sinun täytyy harkita useista eri tekijöistä, kuten tyyli, väri ja hiusten pituus, tyyppi pitsi käytetty, ja todellinen koko peruukkipohjan. Jos on aiempi hiukset, sitten peruukki kiinnitetään hiukset leikkeet voi auttaa varmempi asennuksen. Kuinka pitsi peruukki näyttää tyypillisesti tärkein ratkaiseva tekijä uutta hiuslisäke.

Tyyli ja hiusten pituus tulee vastaamaan henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä ja vaatia valittaessa tahansa peruukki synteettinen pitsi peruukit voi usein tarjota enemmän erilaisia ​​tyyli vaihtoehtoja kuin perinteinen peruukki Hieno ihokarvat kasvavat tyypillisesti hiusrajassa; .. Peruukki joka sisältää tämän tyyppisten hiusten saattaa mahdollistaa vetää hiukset päältä hämärtää välinen raja pitsi ja ihoa. Muista, että peruukit sisältäviä pidemmät hiukset saattavat vaatia enemmän huoltoa, kun taas lyhyempi tyylit vaativat yleensä vähemmän upkeep.Lace peruukit eroavat normaaleista peruukit, että karvat ovat yleensä sidottu pitsi pohja. Tämä mahdollistaa entistä luonnostaan ​​näköiset hiukset jakaus ja hiusraja, ominaisuus, joka puuttuu perinteisin peruukit. useimmat valmistajat voit käyttää Ranskan tai Sveitsin pitsi heidän hiuslisäkkeet . Ranskan pitsi on yleensä kestävämpi kuin Sveitsin pitsi, mutta se on yleensä paksumpi ja näkyvämpiä. Sveitsin pitsi on hienompaa, mutta voi repiä käsiteltynä karkeasti. Jotkut erityyppisten pitsi peruukit ovat täynnä pitsiä peruukit, custom Nyörilliset peruukit ja Nyörilliset peruukit. Myös tyyppisiä peruukit valmistettu pitsistä, joilla neitsyt hiukset liitteenä, joka sopii ihmisille, jotka haluavat täysin luonnollista, terve, käsittelemättömän näköiset hiukset. Lace peruukit valmistetaan tyypillisesti joko todellisia tai synteettisiä hiuksista ja vaihtelevat hinta riippuen siitä, missä peruukki ostetaan ja laatu hiukset liitteenä. tyyppi pitsi peruukki on myös taipumus vaikuttaa hintaan.

Useimmat pitsi peruukit on valmistettu joko todellisia tai Keinokuituperuukit joka taidokkaasti ommeltu pitsi pohja. Pohja on tyypillisesti värjätty vastaamaan hiusten väri peruukki niin, että ensi silmäyksellä, se ei yleensä ilmeistä, että hiukset ei ole luonnollinen hiusten ympärille. Nämä peruukit ovat yleensä varsin suosittuja ihmisiä, jotka kärsivät laajasta hiustenlähtö seurauksena tiettyjä sairauksia. Ne ovat yleensä kattavat laajoja alueita, päänahan, toisin laajennuksia, jotka yleensä vain tukea ulkonäkö paranee nykyisten hiukset. Monilla ihmisillä on mitata päätään, jotta voidaan määrittää sopiva koko pitsi peruukki ostaa, mutta useimmat tulevat joustava pitsi, että se voi olla hieman virhemarginaali mittaukseen.

Lisää arvostelusi


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat