Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Klassista Ruskea 6" Superlyhyt Laineikas Lace Front Peruukit

 
Pituus: 6"
Kampausten: Laineikas
Näkyy Väri: 10
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Lace Front,Konetyötä

Tämä suloinen lyhyt tyyli on kulunut sileäksi reunoilla, kun äänenvoimakkuus lisätään kruunu korkeus- ja hissin joten se sopii tyyliin tasapainottaa kasvot. Rosoinen leikkaus otsatukka ovat kuluneet pehmentää kasvojen ja täydentää yli-kaikki kampauksen upeasti. Kevyt antamaan valmiita kulutusta ja helppohoitoinen.

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin Aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat EI saa käyttää Keinokuituperuukit kuitu.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä shampoo synteettisiä hiukset. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla synteettisiä peruukki. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.

Toimitusaika: Ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika voi vaikuttaa.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 82,00 €

Normaali hinta: 158,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 5 arvostelua)

C************
Olen täysin tyytyväinen karva wigs.now hiukseni look on muuttunut täysin kun ostaa peruukit päässä them.so Haluaisin mielelläni suositella niitä kaikille
B*************d
Ensimmäinen kokemus ostamista peruukki oli loistava! Se oli hieman vaikea yrittää päättää, mitä väriä olisi lähimpänä omaa hiuksia, mutta kun se saapui, se oli melkein täydellisesti. Nyt on jotain viihtyvät yllään missään. Jopa mieheni mielestä se on kaunis.

Kiitos paljon ajastasi antaa meille positiivista palautetta. Odotamme jatkaa liiketoiminnan kanssanne!

G*************k
Kaikki lajikkeet peruukit ovat aivan loistavat. Hinnoittelu on hyvin kohtuullinen. Pidän yllään Peruukit ja niin voin tilata säännöllisesti tästä verkkokaupasta. Toistaiseksi olen ostanut 5 peruukit ja jokainen on ylhäältä peruukki. Erittäin laadukas peruukit täältä.
A***************
Tämä online peruukki kauppa tarjosi minulle parasta laatua peruukit. Ne ovat aivan mahtavat. Palvelu lisäksi on erittäin nopea ja henkilökunta on hyvin käyttäytyviä. Oikeus vaihtoehto, jos tarvitset peruukit.
L**********a
Peruukki osti on melko hyvä. Voin nyt luottaa itsestäni kun työmatkat ja osapuolille. Olin aikaisemmin liian tietoinen minun hiustenlähtöön ongelma. En voi olla onnellisempi kuin tämä. Peruukki on asennettu oikein ja muuttuu katseeni ja elämäni.

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Klassista Ruskea 6" Superlyhyt Laineikas Lace Front Peruukit

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat