Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Konetyötä 15" Korkealaatuinen Vaalea Synteettistä Puolipitkät Peruukki

 
Pituus: 15"
Näkyy Väri: 27B
Kampausten: Kinky
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 139,00 €

Normaali hinta: 237,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 8 arvostelua)

R**y
Olen ollut peruukki ennen kun olen menettänyt suurimman osan hiukset johtuu stressistä ja Lupus. Ovat yrittäneet muutamia värejä, yksi lookong paras minulle ja saa eniten kehuja on 7A, se sopii minulle paremmin kuin oma tummat hiukset! Hiukset on menossa uudestaan, niin takaisin tähän peruukki. Se on ihana peruukki luonnollisen näköiset. Erinomainen palvelu IPeruukki Peruukit. Seuraa ohjeita kirjaimellisesti päälle peruukki hoito päästä irti siitä.
G**l
Tämä peruukki on suloinen. Halvempi peruukki se on todella vakuuttava ja kukaan ei usko, että se on peruukki! Permatease tietysti tuntuu brutto mutta niin kauan kuin et ole ketään käynnissä kätensä kautta peruukki (!) Sillä ei ole vaikutusta sen believableness. Näyttää täysin luonnollista ja söpö. Ainoa ongelma minulla on, että maaliin on hieman liian pyöristetty leuan alta, niin se tekee minun soikea kasvot näyttävät vieläkin kierros / pitkä haha. Tämä tietenkin ei olisi ongelma niille ilman pyöristettyjä kasvot! Mutta ehkä soikeita ja hiukan suurempi naisten tulisi pitää tämä mielessä ostaessaan peruukki. Sain tämän peruukki 28R ja se on niin mairitteleva väri, näyttää salon tuoretta ja hienovarainen tarpeeksi toimistoon (kestää vuosia pois me too !!) Saat todella hyvä peruukki hinta, ja kuten aiemmin sanoin, ainoa ongelmana on hyvin henkilökohtainen! Olisi täydellinen muilla muotoinen kasvoja.
J***y
Sain juuri peruukki tänään ja rakastan sitä. Sain väri kuvan ja se on hienoa. Karva on erittäin paksu, sisältä korkki on hyvin muotoillut ja leikkaus on erittäin mukava. Ainoa asia Toivotan oli erilainen sen on jos pitsi eroaminen tila oli pidempi ja että hiukset oli hieman ohuempi, erityisesti lähellä etuosa realistisemman siirtyminen otsaani, mutta kaiken rakastan sitä!
J*********
Sain tämän peruukki ja se oli mahtava, hiukset on pehmeä ja näyttää niin todellinen, ja tämä sivusto on loistava .... aion silti tilata here¡
D****e
Rakastan väri, rakkaus tuntuu hiukset ja ihon osaan, voi siirtää osan ympärille, jotta se näyttää luonnollisemmalta minulle. Rakastan näitä peruukit. Ja palvelu ja toimitus oli mahtava! Aion ehdottomasti olla tilaamiseksi niitä uudelleen!
M****e
Tämä on suuri lyhyempi tinkimätön tyyli. Koska se on lyhyempi, se ei sekaisin paljon ollenkaan joka on mukavaa vaihtelua pitkällä peruukit. Väri sain pähkinän joka on upea ja olen itse ollut monien naisten kysyvät missä minä saan väri tehty!
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Konetyötä 15" Korkealaatuinen Vaalea Synteettistä Puolipitkät Peruukki

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat