Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Konetyötä 5" Korkealaatuinen Synteettistä Suora Vaalea Naisten Peruukit

 
Pituus: 5"
Näkyy Väri: 26G
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.

Toimitusaika: Ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika voi vaikuttaa.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 118,00 €

Normaali hinta: 194,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 5 arvostelua)

B***y
Kiitos nopea toimitus & my lovely peruukki. Erittäin kevyt ja mukava.
C***e
Eli tämä on toinen ostoksen. Hankin ensimmäisen peruukki Tämä yritys loppupuolella viime vuoden lokakuussa ja vaikka peruukki ei näytä samalta kuin kuvassa, se on edelleen hyvin kaunis. Peruukki Ostin lokakuussa edelleen hyvässä kunnossa, mutta on alkanut irtoa vaan on vain odotetaan, koska olen ollut peruukki hieman yli kaksi kuukautta. Värjäsin sen ja suoristettu niin paljon, ja se kesti kaiken kuin mestari! Joten pitihän tilata toinen. Tilasin 16inch uudelleen ja rakastan sitä, rakastan sitä, rakastan sitä! Ja asiakaspalvelu Debora on erittäin hyödyllinen ja reagoi heti! +++ Asiakaspalveluun! Toimitus on nopea myös! Aion ehdottomasti tilaaminen toinen minun kesän matkan Hawaii !!!
C***s
Kun ensimmäinen sai sitä se ei ollut aivan valettu päätäni vielä, mutta en vain märkä ylä- ja sitten puhaltaa sen kuivua tehotaso, ja tämä saa sen näyttämään luonnollisemmalta minuun. Olen myös leikata otsatukka ja lisäsi kattavamman bang tähän peruukki. Se näyttää hyvältä nyt sain väri 24 ja rakastan sitä!
F*****s
Olen omistanut useita tallentaa peruukit mutta ne eivät yksinkertaisesti verrata tyyli, laatu, pelkkä kauneus ja eleganssia tämä pala. Suositellaan kaikille ole valmis käyttämään yli 100 puntaa, mutta tarvitsevat laadukkaita pitsi pala!
A***e
Toin tämän peruukki 613 väri on suuri. Sain sen, koska en halua laittaa enää vahingoittaa päälle minun todellinen hiukset jotta se voi kasvaa ja tulla healthier..this oli ensimmäinen peruukki mutta en käytä hiusten pidennykset paljon hiukseni on hartioita. aluksi se oli hieman liian iso päälle, mutta sen suuri nyt ... kukaan ei voisi kertoa se oli peruukki. i hyvää huolta siitä mitään ongelmia vain oli leikata otsatukka alil hieman.

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Konetyötä 5" Korkealaatuinen Synteettistä Suora Vaalea Naisten Peruukit

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat