Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Kullanruskea Mukava Intian Remy-Hiusta Leukapituinen Kiharat 14" Lace Peruukki

 
Pituus: 14"
Näkyy Väri: 135
Kampausten: Kiharat
Materiaali: Intian Remy-Hiusta
Pohja: Lace Front

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 222,00 €

Normaali hinta: 568,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 10 arvostelua)

E****n
Tämä peruukki on erittäin söpö! Hintakohdasta se näyttää todella todelliselta! No, sinä olet tuomari! Minulla on pitkät hiukset, joten voi olla vaikea sanoa, mutta mielestäni se näyttää melko realistiselta! Minulla ei ole vielä peruukkiverkkoa, joten minun piti improvisoida. Mutta luulen, että saat idean! Luulen, että peruukki on sitten paljon mukavaa! Joten mielestäni se on söpö! 5 tähteä! Toivottavasti pidit tämän arvostelun hyödyllisenä!
C********e
Hämmästyttävä peruukki! Mikä osto, väri ja laatu ovat fantastisia!
H***e
Tämä peruukki on hyvin sen arvoinen ostaa se. Olen erittäin tyytyväinen ostokseni.
M**a
Sovitus on hämmästyttävä ja se todella näyttää todellinen karva ...... olin niin tyytyväinen hankintaan että tilasin toinen heti ... mitään parempaa kuin hyvä istuvuus ja hyvä tyyli ....
P*****a
Sain juuri peruukki eilen !!! Vedin sen pois laatikosta ja voi uskoa että pehmeä se oli. Se on ensimmäinen hiuksista peruukki koskaan! Olen ollut hiustenlähtö lähtien kaksivuotiaana. Olen aina kuluneet synteettiset peruukit. Tyttäreni on myös hiustenlähtö ja jalassaan hiuksista peruukit. Joten, en todellakaan halunnut yksi pitkään, ei koskaan ollut varaa sitä. Hän auttoi minua tyyli sitä. Hah hah! Tulokset olivat hämmästyttäviä! Niin rakastunut tähän peruukki että en usko aion menossa takaisin synteettisiä jonkin aikaa. Mieheni sanoi, en ole äänekäs leikata sitä, hän rakastaa miltä se näyttää minulle. Hän niin tottunut minulle yllään lyhyt kihara tyylejä! Tämä on todella kaunis peruukki!
N***A
Haluan vain sanoa, kuinka vaikuttunut olen ensimmäisen luokan palvelua, jotka tarjoavat. Tilasin peruukki jouduin vaihtamaan, koska se ei todellakaan sovi minulle. Vaihto oli yksinkertainen ja nopea ja minun korvaavan peruukki, oli täydellinen! Se tuntuu niin luonnollista ja näyttää niin kuin oma tukka Tunnen minua taas. (Menetin omat hiukset saatuaan kemoterapiaa munasarjasyöpä). Kiitos vielä kerran laadukkaan tuotteen ja laadukasta palvelua. Erittäin suositeltavaa.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Kullanruskea Mukava Intian Remy-Hiusta Leukapituinen Kiharat 14" Lace Peruukki

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat