Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Leukapituinen 10" Monofilament Ruskea Synteettistä Polkka Peruukki

 
Length: 10"
Hair Style: Wavy
Shown Colour: Same as Picture
Cap Construction: Mono Part,Lace Front,Capless
Material: Synthetic

This wig is a cozy combination of coffee, Jamaican rum, vanilla, and sugar. The layered bob transitions to a naturally tapered nape and the heat-friendly fibers create a perfect balance of short and medium, sexy and sassy, work and play. This A-line cut with modern, loose wavy layers, reminiscent of old Hollywood vibes, frames the face perfectly. The lace front and partial monofilament on this style give a natural hairline as well as a natural crown.

Advantages of Monofilament Part Lace Front Wigs
This wig has a beautifully constructed MONOFILAMENT, mono parting. This has been HAND TIED and will create the impression that the wig in this particular area, is coming from your own scalp.

There is an additional feature of a LACE FRONT. This is the ultimate for a natural hairline, creating an undetectable finish. Trim to your requirements to make it completely personalized to you.

To ensure that the wig is airy, the main BODY of this wig is OPEN WEFTED. This means that the hair has been stitched by machine onto very thin strips of elasticized material. This design ensures that the wig is cool, lightweight & flexible.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin Aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat EI saa käyttää Keinokuituperuukit kuitu.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä shampoo synteettisiä hiukset. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla synteettisiä peruukki. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.

Toimitusaika: Ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika voi vaikuttaa.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 94,00 €

Normaali hinta: 244,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 3 arvostelua)

R*****N
Olen ostanut tämän peruukki Petite kahdesti ja olen tyytyväinen ensimmäinen hankinta ja tämä yksi samoin. Sain 2 kehuja juuri tänään tässä peruukki, yksi outo, ja ystävä. Se on hyvä tyyli arjen, mitään korjata vain laittaa. Minun aikuinen tytär pitää myös tämän peruukki sanoen tämä on yksi kaikkein kuten hiukset. Kun monet yrittää, olen päätellä siro on minun koko, ja nyt peruukki on minun tyylini !!
A*****y
Tämä peruukki on kevyt ja erittäin mukava. Hiusraja ei ole naarmuuntuneelta ja se on lähes huomaamaton. Minulla oli ongelmia toimituskäytännöistä kun tilasin tämän sivuston kautta ennen, mutta niiden käsittely minun kysymys, kun otin yhteyttä minuun. He ilmoittivat minulle, että he olivat tehneet parannuksia niiden merenkulun, ja ilmeisesti he ovat. Suuri peruukki, ihana työntekijää, nopea palvelu, suuri yritys.
t***r
Peruukki oli mukava, mutta väri ei ollut niin kuvassa. Olisi mukavaa, jos palautuksen toimituskulut maksettu. Olen keskustelemme tilaamisesta toisella, kun merenkulun.

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Leukapituinen 10" Monofilament Ruskea Synteettistä Polkka Peruukki

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat