Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Leukapituinen Synteettistä Suora 4" Konetyötä Ylin Klassinen Peruukki

 
Pituus: 4"
Näkyy Väri: 18
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 133,00 €

Normaali hinta: 319,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 3 arvostelua)

L***a
Minulla oli joitakin ongelmia hiukset ja minun lääkäri ehdotti ajella pääni kalju! Tein sen ja olin täysin järkyttynyt koska en voinut mennä ulos kavereiden kanssa. Veljeni suositteli minulle pitäisi saada peruukki. Kun olen ostanut tämän, se oli aivan uskomaton! En koskaan ajatellut näyttäisi, että! Äitini sanoi, että minä näyttää fantastinen. Ystäväni oli juhlat ja menin ilman ilmoitusta, kaikki oli hämmästynyt! "Jestas, näytät hyvältä!", He kaikki sanoivat katson loistava !. Ja koska minun normaali hiusten väri on tummanruskea, jokainen koulu tuli ja kysyä, "mitä hiukset kuolee tuote olet käyttänyt? Tämä on melko houkutteleva !!". Minulle, rakastan tätä peruukki, se on niin omaperäinen!
E****e
Syy ostokseni oli yllättää mieheni ja kokeilla jotain hieman erilaista:), mutta ei ainoastaan ​​me molemmat rakastamme sitä .. mutta sain NIIN paljon kohteliaisuuksia se taas mieheni & tein ilta ulos kaupungista. Se näyttää niin luonnollista. Et voi kertoa se peruukki millään tavalla. Nyörilliset on hienoa. Olen luonnollinen. Blonde & i halusi saada tummemmaksi peruukki. Upea väri! Yritän ei käyttää sitä usein niin minä voi käyttää sitä erikoistilanteissa ... mutta se alkaa vaikea tehdä niin cuz olen rakastui minun peruukki !!
M****e
Tämä oli ensimmäinen peruukki hankinta & Syynä on ollut Halusin yllättää mieheni tekemällä jotain hieman erilaista :) Olen luonnollinen blondi joten halusin tumma peruukki ja meni tumman ruskea väri hiukset mansikka blondi hienovaraisia ​​kohokohtia. Halusin jotain, joka näytti todella paljon ja ei peruukki. Jos tämä on mitä etsit tämä on peruukki sinulle !!! I LOVE tämä peruukki & LOVE miltä se näyttää minulle! Sain sen kulumisen kerran illalliselle tasalla mieheni, mutta nyt huomaan päällään enemmän ja enemmän :) Plus joka kerta kun olen kulunut sitä olen saanut kohteliaisuus, miten kaunis hiukseni :) Olen aio kertoa tuntemattomille salaisuuteni! Minä vain nyökkää ja sanoa kiitos!

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Leukapituinen Synteettistä Suora 4" Konetyötä Ylin Klassinen Peruukki

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat