Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Lyhyet Parhaat 7" Polkka Konetyötä Keinokuituperuukit

 
Pituus: 7"
Näkyy Väri: 18
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 126,00 €

Normaali hinta: 212,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 6 arvostelua)

P*t
Lomien lähestyessä halusin jotain antaa minun asu yrityksellemme puolue enemmän hohdokas tuntuu. Sain tämän eilen postissa ja kokeillut sitä pukuni. Tämä vakavasti saa minut tuntemaan kuin julkkis. Olen niin iloinen ovat tehneet tämän ostoksen. Tämä on varmasti erilainen tyyli kuin mihin olen tottunut ... hyvällä tavalla!
T****e
Tämä oli neljäs peruukki ostaa. Minulla on hyvin pieni pää ja tämä peruukki todella sopii. Se näyttää hyvältä poninhäntä liikaa. Sain väri 120 ja se on hieman tummempi kuin halusin, mutta silti mukava väri. Olen jo tilannut kaksi peruukit. Aion kiinni tämän sivuston kasvaessaan hiuksiani. Älä anna hintaa hämätä.
P***y
Se on todella kevyt ja tuntuu hyvältä! Helppo käyttää jokapäiväisessä ja pehmeä synteettinen tyyppi peruukki. Pidän siitä todella. Tulen yrittää enemmän tyylejä. Ne sopivat minulle aika hyvin. Hinnoittelu on tarpeeksi edullinen kokeilla uusia tyylejä liikaa.
R*y
Kaikki synteettiset peruukit on hieman kiiltävä puoli ja vyyhti helposti, mutta tämä peruukki todella on hintansa arvoinen! Minusta se on ihan luonnollisen näköinen. Ainoa ongelma se on koko. Olen petite kokoinen pää. Korkki varmasti tekee siitä hieman mukavampaa kokopäiväiseen käyttöön, jos olet baldy alla kuin minä!
L***y
Tämä on toinen kerta, kun olen ostanut. Minulla on hiustenlähtö ja minun koko pää on kalju. Rakastan tätä peruukki, koska se on lähinnä, että olen voinut tulla minun luonnolliset hiukset. Rakastan korostaa, että tämä peruukki on ja saan enemmän kehuja kuin minkään muun edellisen peruukit olen kuluneet. Pidän korkeus yksityiskohtaisesti päälaen.
R**h
Tilasin viime hetken tapahtumaa minun piti osallistua !! Peruukki jopa näytti hyvältä ulos pussista. Tyyli antaa minulle, että Jessica Alba näyttää kanssa aaltoileva pehmeä curl rakenne. Lienee tarpeetonta sanoa etsin fabulous yritykseni tapahtumaan.

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Lyhyet Parhaat 7" Polkka Konetyötä Keinokuituperuukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat