Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Musta Ylin Synteettistä Pitkät Laineikas 18" Lace Peruukki

 
Pituus: 18"
Näkyy Väri: 1
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Synteettistä
Pohja: 100% Käsinsolmittuja, Mono Päälaen, Lace Front

Edut 100% Käsinsolmittuja & Mono Päälaen & Lace Front Peruukit
Yläalueen tämä peruukki on käsi sidottuna, ja lisäksi herkkä, netto vuori. Näin varmistetaan, että se tuntuu silkki ihoa vasten, on tärkeä näkökohta, jos olet ostamassa peruukki takia koko hiustenlähtöä.

On lisäksi piirre Lace Front. Tämä on perimmäinen luonnollisen hiusraja luoden huomaamaton loppuun. Trim käyttäjän vaatimuksia, jotta se täysin yksilöllisiä teille.

Äärimmäistä mukavuutta, kaikki kehon on käsi sidottuna. Tämä luo hämmästyttävän pehmeyttä vastaan päänahan. Täydellinen, jos on hiustenlähtöä. Myös vähintään kpl saumoja, joten peruukki halata ja täyttävät pään paremman istuvuuden.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin Aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat EI saa käyttää Keinokuituperuukit kuitu.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä shampoo synteettisiä hiukset. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla synteettisiä peruukki. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 240,00 €

Normaali hinta: 471,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 6 arvostelua)

B***y
En käytä peruukit, koska rakastan muuttaa minun kampauksen ja väri. Nämä peruukit ovat suuri arvo hintaan.
S**l
Olen ehdottomasti rakastan tätä peruukki! Nämä tuotteet pitävät peruukki näyttää raikkaalta ja "kuohuvaa." Great tuote! Kiitos, ihana vaihtoehto Synthetic hiukset.
B***r
Olen juuri looove tämä peruukki! Sen niin kaunis ja naturel näköinen. Pehmeä peruukki ovat aivan täydellinen! Tilasin 100% Käsin sidottu joten ei ole sellainen, joka voi kertoa ı'm yllään peruukki :) varmasti Tilauslomakkeella tämän yrityksen taas! Hyvää asiakasta :)
V******a
Otti sen pois laatikosta ja tiesin heti olin sovitettu minun väri - 56/60. Kerran ennen kuin oli päästänyt hiukset mennä luonnon ja tykkäsin. En tiedä miksi en koskaan värjätty sen takaisin punaisia. Joten nyt minulla oli tämä ihana peruukki, marssin oikealle ja ajellaan pois punaiset hiukset valkoiset juuret. Heti kun lopetan tämän tarkastelun, aion ostaa toinen aivan kuten se, niin minä olen aina yksi pukeutua kunnes hiukset kasvaa ulos. Tunnen suorastaan ​​nenäkäs ja tyylikäs. Ostin suuri. Haluan lisää tyylejä tuli suuri.
J***t
Kuukausien, olen ollut yllään lakkeja ja syövän huivit kattamaan valtava kalju paikalla takana pääni. Olin vihdoin niin lannistua että "näyttää", että olen antanut periksi ja osti peruukki. Se oli viisain hankinta olen koskaan tehnyt. Syöpä on taipumus viedä teiltä niin paljon arvokkaasti. Se vain syö sinulle vähän kerrallaan. Kuka tiesi peruukki antaisi niin paljon minun ihmisarvoa ja itsetunto takaisin minulle? !!
S***n
En käytä sitä, koska se auttaa, kun tarvitset hieman hissi ja sinulla ei ole aikaa käsitellä hiukset. Hiukseni on erittäin hieno ja tämä peruukki antaa minulle täyteläisyyttä Voisinpa saada omalla hiukset. Luulen aion tuoda sen minun kampaaja ja on hänen ohentua alkuun hieman, koska se on melkein liian täynnä ja se saa minut tuntemaan itsensä tajuissaan. Minä en tiedä. Ehkä sen vain minä. Pidän peruukki ja aion saada toinen tulevaisuudessa.

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Musta Ylin Synteettistä Pitkät Laineikas 18" Lace Peruukki

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat