Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Pitkät Konetyötä 14" Pehmeä Kerrostettu Ruskea Peruukki Kauppa

 
Pituus: 14"
Näkyy Väri: 8
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 149,00 €

Normaali hinta: 292,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 13 arvostelua)

K***n
Tämä peruukki on uskomaton, se on kaunis, realistinen ja se ei ole tehnyt hyvin irtoamista. Tämä on kädet alas paras peruukki, jonka olen saanut pitkään aikaan, ja olen käyttänyt peruukia jonkin aikaa. Niin tyytyväinen siihen.
A****a
En käytä peruukki jokapäiväistä ja on viimeisten 7 tai 8 vuotta. Käytin käyttää peruukit ruskea kohokohtia ja sitten päätin kokeilla värin heillä kuvassa, se on vain kaunis, on sanomattakin selvää Rakastan tätä peruukki ja se saa minut näyttämään 10 vuotta nuorempi. Pelaaminen se suoraan on myös yksi suosikeistani ja saan niin paljon kehuja. Olen useita peruukit, olen kokeillut monia, mutta tämä on suosikkini. Hiukseni alkoivat ohenemista ja kilpirauhaseni piti viedä pois. Hyvät älä hävetä tai hämmentynyt kulumista peruukit, sen ei ole erilainen kuin sidoksia, lisäyksiä ja loput tuotteita he ovat saatavilla tänään. Sanon jos se tekee sinusta tuntuu hyvältä itsestäsi tehdä se. Jos et ole koskaan kokeillut yhtä valita tyylin ja värin olet aina halunnut ja lupaan teille, tulet rakastamaan sitä ja pitää tulossa takaisin enemmän.
R*x
Olen ollut yllään peruukit noin kuusi vuotta ja on kokeillut monia eri merkkejä / tyylit / pituudet ja tämä on ylivoimaisesti suosikkini. Se on hyvin tehty, laadukas peruukki rahaa. En minun stylisti ohut sitä, vaikka, kuten se oli aivan liian paljon hiuksia minulle (Minulla on melko pieni pää). Hän myös lyhentää jopa puolta, koska ne näyttivät koiran korvat minua. Jälleen minulla on pieni kasvot ja pää joten tämä voi olla ongelma muille. Olen ollut tämän peruukki lähes 3 kuukaudeksi se etsii edelleen melko hyvä, toistaiseksi mitään karkeutta alareunassa. Se näyttää hyvältä, ja itse asiassa se on omiaan todella luonnollisen ilmeen. Koska siellä on vielä melko vähän pitkä, uskon, että jos se lopulta käynnistyy frizzing (koska ne kaikki tekevät), aion olla se lohkottu ylös hieman lyhyempi ja toivottavasti saada hieman enemmän mittarilukema irti. Et tule pettymään.
A****a
Olen kuluneet tämän peruukki lähes viikon ajan ja hohtoa on kulunut pois joitakin. Olin hyvin yllättynyt, koska voit käpertyä tämän peruukki. En käytä tätä peruukki joka päivä minne menen & aion ostaa toinen peruukki tämän yrityksen.
M***a
Tämä peruukki on hämmästyttävä. Kerrokset ovat kauniita, se ei irtoa ja edessä näyttää luonnolliselta. Väri sain kultaa vaalea, hieman kevyempi kuin odotin, mutta silti hyvin kaunis. Rakastan sitä rakastan sitä rakastan sitä. Olen ollut hiustenlähtö viimeisten 10 vuoden aikana niin kävi läpi hyvä muutaman peruukit, ja tämä on ylivoimaisesti suosikkini.
A*******.
Olen tämän väri 12 ja se on hämmästyttävää. Kun kerron ihmisille, että se on peruukki he voi uskoa sitä. Rakastan tyyliin niin paljon ja helppous hoitoa, että olen harkitsee yllään tämän peruukki, vaikka minun todellinen hiukset kasvavat takaisin. Se on maalivahdin!
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Pitkät Konetyötä 14" Pehmeä Kerrostettu Ruskea Peruukki Kauppa

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat