Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Pitkät Laineikas Ilman Otsatukkaa 16" Musta Lace Front Peruukki Kauppa

 
Pituus: 16"
Näkyy Väri: 1
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Intian Remy-Hiusta
Pohja: Lace Front

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 248,00 €

Normaali hinta: 400,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 6 arvostelua)

J***e
Olen saanut niin paljon kehuja se on melkein kiusallista! Söpö kuin kaikki pahus. Ostin väri, joka on esillä ja värit ovat totta valokuvan. Kuten muut ovat maininneet, otsatukka tarvitsi hieman snip, kesti 16 sekuntia. Se on tyylikkäämpi kuin minä yleensä muiden peruukit, mutta se on vain tyyli. Ihana!
T**y
Käytin käyttää hiuksiani näin, mutta vain ei halua leikata hiukseni. Nyt minulla on molempien maailmojen parhaat puolet ja rakkaus päällään tämän lyhyen etsiä hauskaa muoti muutos. Jokainen työssä luulin leikata hiukseni ja he kaikki rakastivat sitä. Sain kehuja koko päivän. Tämä peruukki oli niin mukava käyttää koko päivän. Ihmiset olivat järkyttyneitä kun kerroin heille se oli peruukki. Lähes 60 vuotta vanha näytin kaikille ystävilleni omaa ikää, että voit silti pukeutua nuorekas hauskaa näyttää! Ikä on vain mielentila.
E***y
Saan niin monet kohteliaisuuksia tätä peruukki (joka jokainen ajattelee on hiukseni, jopa haluavat tietää, kuka sen teki, väri ja leikkaus). En edes kehuja ihmisiltä. Väri annoin ihonväri paljon parempi sävy ja minulle on kerrottu se todella saa minut näyttämään paljon nuorempi !!
D***y
Se on niin helppo käyttää, säilyttää se tyyli ja on erittäin kevyt. Jopa paahtavan päivä se ei ole liian kuuma pukeutua. Tuntuu hiuksista ja antanut minun luottamusta todellista vauhtia, kun sairauden hiukseni on ohennettu erittäin huonosti. En epäröisi suositella sitä kenellekään.
K***n
Olen tällä hetkellä menossa läpi sairauden ja ovat harvennus oman hiuksia. Ostin tämän peruukki ja jokainen ajattelee se on hiukseni. Minun identtinen kaksoissisar, jolla ei ole mitään sairauksia, rakasti sitä niin paljon, hän myös osti saman peruukki. Jos se ei ollut tätä kaunis peruukki, en edes tunne mukava jättää kotini. Ainakin voin yrittää ja elää normaalia elämää kuin mahdollista kiitos voitava käyttää tätä peruukki. se on hyvin luonnollista ja mukava.
E**a
Compliments ei koskaan päättyy. Olen osto peruukit tavarataloista yli 35 vuotta ja ollut aina tyytyväinen puute hiukset kattavuus. Joten oli skeptinen tilata Internetissä. Mikä miellyttävä yllätys vihdoinkin mitä odotin. Tulee tilaus enemmän Kiitos.

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Pitkät Laineikas Ilman Otsatukkaa 16" Musta Lace Front Peruukki Kauppa

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat