Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Synteettistä 6" Vaalea Lyhyet Suora Täydellinen Lace Front Naisten Peruukit

 
Pituus: 6"
Näkyy Väri: 12
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Mono Pyörteen, Lace Front, Konetyötä

Edut Mono Pyörteen & Lace Front & Konetyötä Peruukit
Pyörteen alue on hieno kuteet mahdollistaa ilma hengittää, joka on sitten hienovaraisesti peitetty pelkkä Mesh rakenne ja mukavuutta. Myös pehmeä, viimeistely kaistale reunalla peruukki, niin että se istuu mukavasti ihoa vasten. Tällä kruunu alue on pyöreä osa silkkaa monofilamenttilanka. Tämä tarkoittaa, että missä tahansa osa peruukki tässä osassa, se antaa vaikutelman, että hiukset on lähtöisin oman päänahka.

On lisäksi piirre Lace Front. Tämä on perimmäinen luonnollisen hiusraja luoden huomaamaton loppuun. Trim käyttäjän vaatimuksia, jotta se täysin yksilöllisiä teille.

Sen varmistamiseksi, että peruukki on ilmava, päärunko tämä peruukki on auki wefted. Tämä tarkoittaa, että hiukset on ommeltu koneella päälle hyvin ohuilla elasticized materiaalia. Tämä rakenne varmistaa, että peruukki on viileä, kevyt ja joustava.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin Aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat EI saa käyttää Keinokuituperuukit kuitu.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä shampoo synteettisiä hiukset. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla synteettisiä peruukki. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 155,00 €

Normaali hinta: 368,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 5 arvostelua)

A*y
Kun ensimmäisen kerran oppinut, että kemoterapia veisi hiuksiani, olin tuhoutunut. Halusin peruukki, joka näytti samanlainen tyyli sain, ja sen jälkeen paljon hakuja. En voi kertoa kuinka onnellinen tämä peruukki on tehnyt minut! Väri on upea ja luonnollisen näköinen, jossa on paljon kohokohtia. Pitsi edessä saa sen näyttämään hyvin realistinen. Olen ollut paljon ihmiset kohteliaisuus minulle minun "hiukset" tietämättä olin pukeutunut peruukki.
J***i
Tämä peruukki ehdottomasti erottunut. Pituus on hieman pidempi kuin kuva esittää. Rakenne on parempi kuin kuva ... kaiken tästä peruukki on alittaa yllä olevassa kuvassa! Väri on upea ... Olen luultavasti lopulta saada se. Ihoni on hieman oikeudenmukainen, tämä oli ensimmäinen brunette peruukki olen koskaan yrittänyt joka näytti realistinen. stylisti oli myös järkyttynyt kuinka todellinen tämä peruukki näytti. Leikkaus on niin vakuuttava --- tämä on oikea tapa se "pitäisi" olla. Suosittelen sitä koko matkan!
D******e
Olen hiljattain ostanut tämän ja se on minun ensimmäinen Nyörilliset peruukki. Rakastan Nyörilliset. Ihmiset eivät voi kertoa olet pukeutunut peruukki lainkaan. Tyyli on erittäin mukava lukuun ottamatta hieman liikaa hiukset kruunu. Se näyttää hienoa kuin voit vetää kaiken takaisin kasvoja ja näyttää niin todellinen. Väri Ostin on 631 ja on todella kaunis. Tyyli on mahtava ja se suoristaa, jos haluat tehdä niin. Olen erittäin tyytyväinen siihen.
G****e
Koska toppi ja tyyli korkki, voit pelata osan kanssa ja tyyli sen eri tavoin. Se todella näyttää hyvältä kättelyssä. Olen huomannut hieman irtoaminen - lähinnä jos olen harjaamalla sen eri tyyliä tai detangling. Silti peruukki näyttää uskomattoman päälle ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat luonnollisen näköinen, pitempi peruukki.
A*****l
Tämä on suuri peruukki. Mukava ja puettavat kaikkina vuodenaikoina. Useiden kuukausien olen silti kohteliaisuuksia värin ja leikkaus. Ihmiset eivät voi uskoa sitä ei ole omaa hiuksia.! Olen pessyt sitä kahdesti tipalla astian pesuainetta litraan kylmää vettä, huuhtele ja anna kuivua. Aivan loistava!

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Synteettistä 6" Vaalea Lyhyet Suora Täydellinen Lace Front Naisten Peruukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat