Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Synteettistä Musta 18" Kerrostettu Pitkät Suunniteltu Lace Front Peruukit

 
Pituus: 18"
Näkyy Väri: 6
Kampausten: Suora
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Lace Front

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin Aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat EI saa käyttää Keinokuituperuukit kuitu.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä shampoo synteettisiä hiukset. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla synteettisiä peruukki. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 166,00 €

Normaali hinta: 218,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 5 arvostelua)

J**********w
Olin harkitsee saada hiukset lyhennettiin, nyt en tarvitse. Voin käyttää tätä, kun minusta tuntuu lyhyet hiukset.
T***y
Johtuen sairauteni menetin hiukset ja vaikka minulla oli peruukki jo en viihtyvät kun päällään, ja oli käytettävä hattu it.As pian sain minun peruukki tiesin laadulla ja realness että olen haluaisivat sitä, kokeillut sitä ja minä ehdottomasti rakastan it.My luottamus on palannut ja Theres no pitää minut now.Thankyou tulee varmasti ostavansa uudelleen.
M****e
Tämä oli ensimmäinen peruukki hankinta & Syynä on ollut Halusin yllättää mieheni tekemällä jotain hieman erilaista :) Olen luonnollinen blondi joten halusin tumma peruukki ja meni tumman ruskea väri hiukset mansikka blondi hienovaraisia ​​kohokohtia. Halusin jotain, joka näytti todella paljon ja ei peruukki. Jos tämä on mitä etsit tämä on peruukki sinulle !!! I LOVE tämä peruukki & LOVE miltä se näyttää minulle! Sain sen kulumisen kerran illalliselle tasalla mieheni, mutta nyt huomaan päällään enemmän ja enemmän :) Plus joka kerta kun olen kulunut sitä olen saanut kohteliaisuus, miten kaunis hiukseni :) Olen aio kertoa tuntemattomille salaisuuteni! Minä vain nyökkää ja sanoa kiitos!
L***a
Minulla oli joitakin ongelmia hiukset ja minun lääkäri ehdotti ajella pääni kalju! Tein sen ja olin täysin järkyttynyt koska en voinut mennä ulos kavereiden kanssa. Veljeni suositteli minulle pitäisi saada peruukki. Kun olen ostanut tämän, se oli aivan uskomaton! En koskaan ajatellut näyttäisi, että! Äitini sanoi, että minä näyttää fantastinen. Ystäväni oli juhlat ja menin ilman ilmoitusta, kaikki oli hämmästynyt! "Jestas, näytät hyvältä!", He kaikki sanoivat katson loistava !. Ja koska minun normaali hiusten väri on tummanruskea, jokainen koulu tuli ja kysyä, "mitä hiukset kuolee tuote olet käyttänyt? Tämä on melko houkutteleva !!". Minulle, rakastan tätä peruukki, se on niin omaperäinen!
E****e
Syy ostokseni oli yllättää mieheni ja kokeilla jotain hieman erilaista:), mutta ei ainoastaan ​​me molemmat rakastamme sitä .. mutta sain NIIN paljon kohteliaisuuksia se taas mieheni & tein ilta ulos kaupungista. Se näyttää niin luonnollista. Et voi kertoa se peruukki millään tavalla. Nyörilliset on hienoa. Olen luonnollinen. Blonde & i halusi saada tummemmaksi peruukki. Upea väri! Yritän ei käyttää sitä usein niin minä voi käyttää sitä erikoistilanteissa ... mutta se alkaa vaikea tehdä niin cuz olen rakastui minun peruukki !!

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Synteettistä Musta 18" Kerrostettu Pitkät Suunniteltu Lace Front Peruukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat