Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

5" Suuri Vaalea Lyhyet Laineikas Peruukit Netistä

 
Pituus: 5"
Näkyy Väri: 613
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Synteettistä
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

Puhdistus Keinokuituperuukit

Keinokuituperuukit on halvempaa kuin aitohiusperuukki ja on kestävä. Perinteinen kihartimet, isku kuivausrummut ja lämpörullat voida käyttää synteettisiin hiuskuitua.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Styling Hiukset

Sormilla tai laaja hammas kampa muotoilla Keinokuituperuukit. Määrittele kerrosta Synteettinen-Safe muotoilutuotteita. Saat kihara peruukit, käytä pick tai kampaa löysää kuituja, mutta älä vedä hiuksia.

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut puhdistukseen on 10 jälkeen 14 päivää kulumista.
On parasta tallentaa Aitohiusperuukki alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Se kestää 5-7  työpäivää tuottaa peruukit tai hiustenpidennykset.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: It will take 8-12 working days to produce your wigs.
  • Monofilament Tilaus: Se kestää 15-20 työpäivää tuottaa peruukit.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Se kestää 12-15 työpäivää tuottaa peruukit.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Se kestää 12-15 työpäivää tuottaa peruukit.

Toimitusaika:Se kestää noin 2-4 päivää voit vastaanottaa kohteita.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 119,00 €

Normaali hinta: 245,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 18 arvostelua)

H***a
Rakastan yllään tämän hiukset. se on viileä pukeutua ja tuskin tuntuu, että im yllään mitään. mutta olen itse luottamus on palannut. saan kehui sitä, kun kerron ihmisille sen peruukki. loistava.
M***a
Ehdottomasti rakastan tätä peruukki oikeus kättelyssä. Hiukset näyttää hyvin luonnollista! Varmasti ostaa minulle toinen, vain toivoen kuponki tarjous niin aion ostaa sen!
L****e
Koska tämä oli toinen peruukki, ensimmäinen oli väärä väri ja aivan liikaa hiukset niin palasin sitä, olen tyytyväinen siihen. Väri on juuri sitä mitä halusin. Asia en pidä on muotoa yhtyeen niskassa. Se on liian suuri minun pieni pää. Kun sanomalla, että se ei sovi juuri niin kuin haluan niin otan sen asiantuntija on sitä säätää. Pysy kanavalla!
A****d
Tämä peruukki antoi minulle luottamusta takaisin. Se on niin luonnollisen näköinen. Jokainen juuri luulin minun hiusten leikkaus ja korostettuna. Olen ollut mitään ongelmia matot kuin toiset. Mine on kahvi- latte ja se on väri Olen yrittänyt saavuttaa at salon ikuisesti! En kadu mitään tähän hankintaan.
D****l
Rakastan tätä peruukki. Saan niin monta täydennykset sitä. Ja kesällä, se ei ole raskas käyttää. Kuitenkin minäkin löytää peruukki sopii pieni. Käytin kireälle jonkin aikaa ja sitten katsoin teitä putkessa miten tehdä pienen peruukki sovi suurempi. Tein kaivoksen liian iso todella, mutta voin käyttää tarranauha panta alla ja se toimii täydellisesti pitämään sitä paikallaan. Erittäin mukava. Olen aikeissa valmis tilaamaan toinen.
W***a
Sain peruukki viime yönä. Erittäin tyytyväinen! Oikeastaan ​​tilasi juuri tämän yhden vuosi sitten paikallisen peruukki tallentaa ja maksetaan kaksinkertainen !!! Olen erittäin tyytyväinen sivuston. Paljon helpompaa taskukirja. Nopea toimitus.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:5" Suuri Vaalea Lyhyet Laineikas Peruukit Netistä

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat