Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Remy-Hiusta 8" Vaalea Lyhyet Laineikas Sopiva Konetyötä Naisten Peruukit

 
Pituus: 8"
Näkyy Väri: Sama kuin Kuva
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Remy-Hiusta
Pohja: Koneellisesti Ommeltu

Edut Konetyötä Peruukit
konetyötä peruukit anna pään pysyä viileämpi kuin kiinteä rajattu peruukit. Tämä johtuu siitä, että se on tehty vähemmän hiuksia ja erityiset konetyötä rakenne mahdollistaa joidenkin ilmavirran pään ja päänahan. Myös säädettävät olkaimet tai koukut niskassa turvata peruukki paikallaan.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Miten Lisää peruukki

1) Etsi etu- ja takaosan peruukki (etiketin menee takana).

2) Harjaa omat hiukset takaisin; turvaaminen enää kappaleina hiukset pin ja aseta peruukki korkki pään yli (pitää peruukki paikallaan.)

3) Tartu peruukki yläosassa ja sujauttaa pään yli oman luonnollisen hiusraja luonnon hiusraja takana.

4) Peruukki pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta ei liian tiukka. Voit säätää peruukki turvallisen, mukavan.

5) Tyyli tapaan kuin omia hiuksia. Pieniä liuskoja edessä korvat voidaan säätää pitämään peruukki lähellä kasvoja. Ole lempeä hiukset.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa Aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle

Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Pestä

Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

kunto

Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.

Huuhdo

Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.

Kuiva & Kunto

Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 175,00 €

Normaali hinta: 441,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 15 arvostelua)

C******s
Olen ammatiltani hiusmuotoilija ja olen viittasi 2 ystäväni ostaa tämän peruukki, kun asiakkaani toivat varten asentaa taas takaisin. Kaikki oli viimeinen min päätöksiä, huomasimme merenkulku oli nopea joten päätimme tämän yrityksen ja iloinen teimme! Hiukset tuli 2 päivää. Pitsi oli ohut, läpinäkyvä ja solmut olivat ohuet uusia hiusraja. Tuskin oli heitä se. Joka teki helpoksi se sekoittaa / sulattaa. Mitoitus / mittaukset oli täydellinen ja helppo säätää. Karva ei irtoa huono! Se jäi suora, silkkinen ja tyylikäs päiviä ennen minun asiakkailla oli koskettaa sitä. Voin lämpimästi suositella tätä peruukki näiltä sivuilta!
n**********o
Olen käyttänyt tätä peruukki sekä minun Cheryl Blossom ja minun Ariel cosplays! Minulla on ollut monia peruukit ja voin deffiently sanoa tämä on suosikki. Se on erittäin pehmeä ja toimiva. Se ei ollut gangly, erittäin silkkinen ja kiiltävä. Pitsi oli kestävä ja siellä oli paljon spare.I todennäköisesti käyttää sitä mahdollisimman pitkään.
S************r
Puhutaanpa tästä peruukki tältä sivustolta. Tämä on minun ensimmäinen kerta yllään platina vaaleanpunainen hiukset ja voisin olla tyytyväinen. Suuri ostaa y'all !! Älä ajattele sitä! Vain mennä ja ostaa sen! Ja luottaa minuun et tule pettymään. ????????
s****o
Odotin noin kuukausi määrätä tämän peruukki. Koska tyyli oli hieman erilainen kuin mitä olen käyttää to.It näyttää kauniilta. Hyvin luonnollinen väri. Yleensä ottaen. Hyvin luonnollisen näköinen peruukki. Ja laatua. Et voi voittaa hintaa …
D****e
Tämä on kaunein peruukki olen. ja olen ainakin 18. pidän siitä niin paljon, että olen tilannut 2 more.This on kaunis väri.
E***y
Erittäin hermostunut noin ostaa Internetin kautta. Sijoittamalla jotta saada minun peruukki kaikki meni erinomaisesti. Normaalisti kulkea 1h ostan peruukit. Koskaan matkustaa jälleen! Ainoa haittapuoli on, että et voi tilata paljon kokeilla tai jäät veloitetaan. Tämä peruukki on upea. En käytä paljon tyyli spray kun menen ulos, joka todella tuo kiharat ulos. I oli se värjätä 18, kun olen töissä. Todella tyytyväinen palveluun. Palaan.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Remy-Hiusta 8" Vaalea Lyhyet Laineikas Sopiva Konetyötä Naisten Peruukit

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat