Tänään vain! Ilmainen toimitus tilaukset!

Monofilament Suora Olkapäille Ylettyvät 14" Alennus Kullanruskea Polkka Peruukki

 
Pituus: 14"
Näkyy Väri: Sama kuin Kuva
Kampausten: Suora
Materiaali: Remy-Hiusta
Pohja: Mono Päälaen, Lace Front, Konetyötä

Edut Mono Päälaen & Lace Front & Konetyötä Peruukit
Monofilament peruukit tarjota sinulle korkki, joka on pehmeän tuntuista. Pohjimmiltaan nähdä läpi ja erittäin vaikea havaita. monofilament kudonta sallii kunkin hiusosio liikkua vapaasti ja luonnollisemmin. Yläalueen tämä peruukki on täysin käsi sidottuna siten, että ulkonäkö on mahdollisimman luonnollinen. Se on monofilamentti pala, mikä tarkoittaa, että missä tahansa osa peruukki, se antaa vaikutelman, että hiukset on lähtöisin oman päänahka.

On lisäksi piirre Lace Front. Tämä on perimmäinen luonnollisen hiusraja luoden huomaamaton loppuun. Trim käyttäjän vaatimuksia, jotta se täysin yksilöllisiä teille.

Tässä wow tekijä! Tässä ovat auki kuteen uskomattoman ohut suikaleita joustava materiaali, joka todella muotti muotoon pään. Tunnin, tämä peruukki muistaa ääriviivat pään.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 246,00 €

Normaali hinta: 662,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 17 arvostelua)

C****e
Loistava tuote, nopeita toimituksia, innostunut myyjä, ostaa taas!
V******a
Loved peruukki ja väri. Mutta valitettavasti se oli vielä liian suuri minulle. Toivon, että he tekisivät sen siro ja haluaisin ostaa sen hetken. On olemassa paljon söpö peruukit, mutta ne eivät tee tarpeeksi niistä petite ihmisille, jotka ovat pieniä päitä.
c*****a
Rakastan kaiken tästä peruukki!
W****y
Tämä on kaikkein fabulous peruukki olen koskaan ollut. Se on kaiken sanotaan kuvauksessa ja enemmän. Se on ensimmäinen peruukki Olen ostanut IPeruukki ja palvelu on loistava. Kiitos, olen innoissani
S****l
Ensiksi haluaisin sanoa valtava kiitos Coco, joka auttoi minua ostamaan varjossa tarvitsin ja joka myös antoi minulle luottamusta kokeilla tätä peruukki lyhyempi ylivoimaisesti peruukki kuin olen tottunut. Hyvä niin, nyt peruukki, toimitus jne Kuten sanoin olen tyttömäinen tyttö, mutta olen sairas tyttömäinen tyttö, joka löytää mitään pidempi kuin alla lapaluiden mahdotonta huolehtia, joten minun muut peruukit ja samalla upea ei etsi niin suuri, koska en voinut huolehtia ne tiputtaa niitä oikein. Johtuen mitä sanoin yhdistettynä terveyttäni huononi ja minun salin muuttuvat, aloin katsoa ole suuri - mukavin tapa sanoa se! Joten tulin IPeruukki ja välittömästi vetoa tähän peruukki, mutta ei voinut sitoutua. No kuten olen oikeastaan ​​käytännössä ole hiukset päälle nyt, minun piti pukeutua peruukki ja minun valintani oli tämä peruukki tai kalju pää. Ostin Butterscotch väri ja oli hermostunut, olen niin iloinen Kuuntelin neuvoja, tämä on erittäin todellinen tummempi vaalea upea kohokohtia, tuolle sunkissed kevyempi raita me kaikki pyrimme saamaan. Se tuli ulos laatikosta - Saanen lisätä peruukki oli kauniisti kääritty eikä curling kaikki eri tavalla huonon paikannus - Seurasin suuri tunnisteet neuvoja ravistamalla peruukki ja sormitus sen, sitten piipahti se päähäni. Tunsin itkettää !!! Koputin 15-20 vuotta pois minun ikä ja minun väritys täydensi peruukki (Olen hyvin kalpea nyljetty btw) ja en näytä niin sairas. Tämä peruukki on alle Pitkä ja hyvin hallittavissa, naisellinen, ihan sopiva muoto ja näyttää omia hiuksia. En olisi uskonut! Peruukki on kaksinkertainen poliiseja, eli missä se halkaisi hiukset ituja mikä näyttää päänahka. Silkki sisällä kattaa käsi sidottuna kuidut suojaa herkkää hiuspohjaa voi hangata, tiedän kärsivät suunnattomasti herkkyys. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen ostanut IPeruukki, se ei tule olemaan viimeinen, asap olen tehnyt täällä olen pois ostaa toinen tämän peruukki - on oltava puhdas yksi - ja aion ostaa yksi Comfy otsanauhat, joka pitää peruukki jopa parempi kuin se on ilman. Tämä peruukki näyttää hämmästyttävän, niin todellinen ja sopii hyvin. Kyllä, se on keskikokoinen, nyt olen tunnetaan minun keskimääräistä suurempi pää, mutta se ei pidä hansikas ..... tuntee olonsa turvalliseksi olen erittäin tyytyväinen.
E***a
Sain peruukki tänä aamuna ja olen niin tyytyväinen, se on kaunis ja sopii täydellisesti. Kaiken kaikkiaan olen niin tyytyväinen laatuun peruukki. Hyvin tehty IPeruukki.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Monofilament Suora Olkapäille Ylettyvät 14" Alennus Kullanruskea Polkka Peruukki

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat