Tänään vain! ILMAISIA LAHJOJA.

Suora Lace Front Olkapäille Ylettyvät Ilman Otsatukkaa 11" Ihanteellinen Halvat Peruukit

 
Pituus: 11"
Näkyy Väri: 27 Mixed 613
Kampausten: Suora
Materiaali: Remy-Hiusta
Pohja: Mono Päälaen, Lace Front, Konetyötä

Edut Mono Päälaen & Lace Front & Konetyötä Peruukit
Monofilament peruukit tarjota sinulle korkki, joka on pehmeän tuntuista. Pohjimmiltaan nähdä läpi ja erittäin vaikea havaita. monofilament kudonta sallii kunkin hiusosio liikkua vapaasti ja luonnollisemmin. Yläalueen tämä peruukki on täysin käsi sidottuna siten, että ulkonäkö on mahdollisimman luonnollinen. Se on monofilamentti pala, mikä tarkoittaa, että missä tahansa osa peruukki, se antaa vaikutelman, että hiukset on lähtöisin oman päänahka.

On lisäksi piirre Lace Front. Tämä on perimmäinen luonnollisen hiusraja luoden huomaamaton loppuun. Trim käyttäjän vaatimuksia, jotta se täysin yksilöllisiä teille.

Tässä wow tekijä! Tässä ovat auki kuteen uskomattoman ohut suikaleita joustava materiaali, joka todella muotti muotoon pään. Tunnin, tämä peruukki muistaa ääriviivat pään.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 202,00 €

Normaali hinta: 534,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 13 arvostelua)

p****p
Istuu ja kuuluu väri, täydellinen tyyli. Tämä on ikuisesti. Tämä on todella ravista ja kulumista. Laita se ja olet valmis. Parasta on, että se on halvin peruukki olen koskaan ostanut. Luulin vähemmän rahaa tarkoitti huonolaatuisia, mutta ei tällä one.So onnellinen ja merenkulku oli hyvin nopeaa.
M**k
Olen ollut yllään tämän peruukki jo jonkin aikaa! Rakastan väriä ja sitähän pitää minun tulevan back.I olen aina vastaanottaa kohteliaisuuksia! Pidän tyylistä myös, mutta minun kampaaja leikkaa ja ohut sitä minulle! Olen kokeillut muutamia muita, mutta palaavat tämä! Toivottavasti tämä ei ole kuin huulipuna, jossa se yhtäkkiä lopetetaan!

Kiitos tilauksesta ja palautteesta! Odotat seuraavaa ostostasi.

M**y
Koska olen uusi käyttäjä ostaa peruukit vuoksi autoimmuunisairaus Olen löytäminen on melko valikoima tyylejä ja tuotemerkkejä. Itse en käytä tätä yksi enemmän kuin kaikki muut. Olen edelleen kokeilemalla eri näyttää ja värejä. Tavallaan hauskaa antanut olen kalju.
C*******e
Iv osti tämän peruukki 4 kertaa nyt 27 Mixed 613 ... se on upea ja tekee minusta niin varmoja tietäen, että hiukseni näyttää hämmästyttävän, minulla on niin paljon kehuja siitä !! Rakastan kohokohtia sitä ja on kysytty monta kertaa, jos minulla on hiukset korostettiin ja kukaan ei voi koskaan uskoa sitä, kun kerron heille sen peruukki he sitten pyytää minua ottamaan sen pois todistaa sen !! Aion tilata toinen häät kesäkuussa !! IPeruukki joukkue on hämmästyttävä ja ne laittaa niin paljon rakkautta ja huolenpitoa pakkaukseen! Jatka samaan malliin!!
B****a
Tämä on niin kaunis peruukki ja erittäin monipuolinen. Erittäin luonnollisen näköinen. Olin pituus leikata ja lisää kerroksia lisätään ... Tuloksena on aivan upea johtuu kuidun laatu. Tuntuu silkkinen, kuten "salon hiukset" ... se on todella hämmästyttävää. Olen niin tyytyväinen tähän peruukki, hän todella on kauneutta. Kiitos IPeruukki, tilaan teiltä oli upea & Aion ostoksilla täällä jälleen.
j***e
Olen niin iloinen olen ostanut tämän peruukki. Istuu upea ja rakastan väri. Kokemukseni IPeruukki oli myös loistava. Mono Top näyttää niin luonnollinen ja ei kutita kuten muutkin korkit. Minulla on lääkitys aiheuttama hiustenlähtö, joten yllään hyvä istuvuus ja hyvän näköinen peruukki on oltava. Aion tilaus toisen pian.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Suora Lace Front Olkapäille Ylettyvät Ilman Otsatukkaa 11" Ihanteellinen Halvat Peruukit

Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat