Tänään vain! Osta 2 Peruukit Saat 10 € ILMAISEKSI & Ilmainen toimitus!

Ruskea Intian Remy-Hiusta Pitkät 20" Hämmästyttävä Laineikas Lace Front Peruukit

 
Pituus: 20"
Näkyy Väri: 2
Kampausten: Laineikas
Materiaali: Intian Remy-Hiusta
Pohja: Lace Front

Edut Lace Front Peruukit
Lace Front Peruukit tarjoavat kaikkein luonnollinen ulkonäkö jokaisessa kulmassa. Lace Front Peruukit voi lisätä nykyisestä hiusraja ja luoda vaikutelman hiukset kasvavat päänahan, jolloin on vaikea erottaa, onko hiuksenkin on keinotekoista tai luonnollista.
Peruukki Kokoa
(tuuma)
Pohjan Koko
(tuuma)
Edestä Taakse
(tuuma)
Sivusuunnassa Poikki Otsa
(tuuma)
Sivusuunnassa yli Alkuun
(tuuma)
Temple Temple Poikki Takaisin
(tuuma)
Nape Kaulan
(tuuma)
Ultra Pieni 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Pieni 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Keskikoko 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Iso 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hakuprosessi pitsi Peruukki

1) Sijoita Lace Peruukki päähäsi. Kohdista hiusraja luonnolliselle asentoon vetämällä pitsi eteenpäin. Varmista, että etu- korvan hanat ovat tasaisia ja kaikki reunat ovat luonnollisessa asennossa.

2) Sitoa peruukki poninhäntä ja poista peruukki. Leikataan varovasti pitsi reunat pois peruukki.

3) Laita peruukki liima alapuolella hiusraja. Varmista on pieni määrä hiusraja ympäri pään.

4) Sitoa peruukki löysälle poninhäntä. Linja peruukki juuri ennen liiman. Aseta kaikki reunat ovat paikoillaan. Työnnä peruukki alas muodostaa liimaan. Vedä alas takaisin hiusraja.

 

Puhdistus Aitohiusperuukki

Aitohiusperuukki on kestävä, yleensä maksaa enemmän, ja on kaikkein luonnollisin ulkoasua tahansa peruukki voi ostaa. Ja voidaan värjätä ja käsitellään samalla tavalla kuin mikä tahansa aitohiusperuukki joka kasvaa päänahan.

Detangle
Poista varovasti tangles käyttäen laajan hammas kampa, työskentelee vähitellen päistä pohjaan.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Pestä
Upotettavissa peruukki viileässä vedessä. Sekoita pieni määrä Shampoo Keinokuituperuukit. Liota peruukki 3-5 minuuttia. Pyörittele varovasti ilman hankausta.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kunto
Ehto Levitä Pure Care Hydra hoitoaine tai Pure Care Intensive Recovery Mask (joka 5-6 ehdot) tasaisesti hiuksiin.
Huuhdo
Huuhtele kylmällä vedellä poistamiseksi shampoo. Paina varovasti pyyhkeellä ylimääräisen veden poistamiseksi. Älä hankaa tai vääntää.
Kuiva & Kunto
Kuiva & Kunto Sijoita taitettava peruukki seistä, suihkuta hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja anna kuivua. ÄLÄ vääntää tai purista.

 

Styling Hiukset

On suositeltavaa otat sen ammattiin stylisti restyle. Jotta Keinokuituperuukit, yksinkertainen ravista ja mennä menetelmä toimii hienosti. Aseta peruukki sen peruukki seistä ja käyttää lämpörullat tai curling rauta alhainen asetus tyyli hiukset mieleisekseen.

Voit leikata ja kiinnittää eri osiot muutoksen tyyliä, mutta kun tottuu peruukki, olet todennäköisesti huomaamaan, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos ollenkaan säilyttämään tyyliin.

 

Säilytys Hiukset

Kun sitä ei käytetä, aina laittaa peruukki mannekiini tai peruukki seistä säilyttää muotonsa. Puhdistusväli riippuu ympäristöstä, elämäntapa ja määrä hikoilua. Ehdotetut suuntaviivat puhdistus ovat kun 10 14 päivää kulumisen.

On parasta tallentaa hiuksista alkuperäisessä pakkauksessa. Tai voit tallentaa hiukset muovipussiin.

Total Toimitusaika = Käsittelyaika + Toimitusaika

Käsittelyaika: Eri käsittelyajat eri tilauksia

  • Vakiotilaus: Kestää 7-10 päivää.
  • Lace Front Peruukit Tilaus: Se vie 10-15 päivää.
  • Monofilament Tilaus: Kestää 18-25 päivää.
  • Full Lace Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Käsinsolmittuja Peruukit Tilaus: Kestää 15-20 työpäivää.
  • Men Toupees / Women Toppers Tilaus: Se kestää 40-45 työpäivää.

TOIMITUSAIKA
Kohteiden vastaanottaminen kestää 2–4 päivää.
Ylivoimaisen esteen vuoksi toimitusaika voi muuttua.


Toimitus Menetelmät & Maksu

Toimitamme tilauksen DHL / RPX / DPD. Toimitus on Suomessa on 10 € joka Auto-lisätään loppusumman.

Tilauksen Seuranta

Seurantanumero pakettisi lähetetään sinulle, kun tilauksesi on toimitettu. Voit käyttää sitä tarkistaa tilauksesi tilan verkossa.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ensin. Anna tilausnumero 15 päivän kuluessa. Otamme mielellämme vaihtaa tai palauttaa kohde. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Kohteita on oltava alkuperäisiä pakattu. Kaikki paketit on lähetettävä kautta taipuisa menetelmällä. Olemme pahoillamme, että emme voi vastuussa katosivat. Ja alkuperäinen toimituskulut ei palauteta.

Special Price 297,00 €

Normaali hinta: 536,00 €

koko: *
Väri:*
Määrä:*
- +

Asiakkaiden arvioita ( 8 arvostelua)

K***h
OMG TÄMÄN WIG UNIT on mahtava! En koskaan ostaa toinen WIG yksikkö mitään, jos muuta! MINÄ MOST deffinitely HANKITAAN paljon muuta PERUUKIT tästä sivustosta! Siis se tuntuu niin mukava ja FIT niin hyvin! Niin pehmeä ja taipuisuuden !! IM niin innoissaan järjestä NEXT VALINTA! Seuraa vain REITTIOHJEET anna kuivua JA WHAM BAM !! SO hämmästyttävä ja hyvälaatuinen! I didnt odottaa tällaista laadukkaat! Haluaisin suositella tätä STORE FOR ALL hiukset tuote tarvitsee! LOPUKSI ON niin monenlaisia ​​valita! On myös syytä käsittelyaikaa! Puhumattakaan itse hinnat ovat OUT OF SITE !!! KIITOS iPeruukki !!
S****a
Vau! rakastan peruukki, se on niin upea !! hiukset niin pehmeä, ja sopii minulle hyvin, i cann't uskovat, että se on todellinen. PS: Rakastan Tyra, super malli, idolini.
s****a
Olen uusi peruukki yllään joten olin varovainen ostamista ja yllään peruukki. Olen havainnut, että useimmat ihmiset eivät edes tiedä, tämä on peruukki. Se on erittäin luonnollisen näköinen.
S***y
Olen ollut yllään yksi pitkän peruukit aina kun menen ulos, ja se näyttää silti yhtä kaunis kuin päivä sain sen. Jokainen kehuu minua siitä, joten kiitos kaikille, että sain luottamusta I tarvitaan, kun menettää oman läpi kemoterapiaa.
N**a
Erittäin tyytyväinen toimitusaika, saapui nopeammin kuin expected.The hapsut on helppo hallita ja voidaan laittaa kuitenkin haluat, edes kiinnitetty sivussa kuten olen tehnyt mine.HA!
s******a
Olen kuluneet peruukit jo hyvän aikaa takia hoidon, oma tukka on nyt tullut takaisin, mutta en käytä minun peruukkeja koko ajan. Tämä peruukki on loistava. Kun menen paikkaa ihmiset lopettavat ja kysyä, kuka tekee hiuksiani. Minusta tuntuu niin hyvältä. Olen saanut joitakin ystäviä, jotka ovat alkaneet käyttää peruukkeja ja suosittelen iPeruukki.
Sivu:

Lisää arvostelusi

You're reviewing:Ruskea Intian Remy-Hiusta Pitkät 20" Hämmästyttävä Laineikas Lace Front Peruukit

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Ylin of Sivu

Meistä

  • 20+vuoden kokemus peruukki liiketoiminnan
  • 500+eri tyylejä suosikki ulkonäkö
  • 2000+hiusten tuotteita myydään jokapäiväisessä
  • 50000+asiakkaat ostavat peruukit meiltä
Kategoriat